Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Merikannontie palaa kaksisuuntaiseksi 6.9.2017

Jaa

Taka-Töölössä sijaitseva Merikannontie välillä Rajasaarentie–Kesäkatu muutetaan takaisin kaksisuuntaiseksi.

Kortteliväli on ollut kesän ajan muutettuna yksisuuntaiseksi vilkkaan turistibussiliikenteen ja kadunrakennustyömaan aiheuttaman lisääntyneen ajoneuvoliikenteen vuoksi. Muutoksella ei ole vaikutusta jalankulkuun eikä pyöräilyyn.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

katutarkastaja Tapio Kaitainen, kaupunkiympäristön toimiala, puh. 09 310 39 958
tuotantopäällikkö Tapio Vauhkonen, Stara, puh. 050 072 7203

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.9.201715.9.2017 17:13Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-09-15_Ylja_4_Pt/index.html Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 29.9. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme