Descom Oy

Merit Consulting ja Descom yhteistyöhön

Jaa

Joulukuussa allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella Merit Consulting Oy ja Descom Oy käynnistävät järjestelmien infrastruktuuria koskevan yhteistyön. Jatkossa Descom toimii Meritin alihankkijana ja yhteistyökumppanina järjestelmien infrastruktuuriasioissa. Meritin ja Descomin tiivis yhteistyö takaa, että normaalisti haasteellinen infrastruktuurin ja sovellusosaamisen harmaa alue saadaan katettua asiakasta tyydyttävällä tavalla.

Descomin osaaminen ja asiantuntemus IBM:n teknologioista mahdollistavat asiakkaille entistä laajemman ratkaisutarjonnan kattaen muun muassa Power-palvelimet eri käyttöjärjestelmillä, keskitetyt tallennusratkaisut, virtualisoidut x86-palvelinratkaisut, tallennusverkot sekä konesalipalvelut. Descom tekee järjestelmäratkaisujen analysointia, suunnittelua, toteutuksia ja huolehtii järjestelmien käytettävyydestä palvelusopimusten mukaisesti. Asiakas saa luotettavan, suorituskykyisen ja joustavan järjestelmäratkaisun erilaisiin tietojenkäsittelytarpeisiin. Descom on IBM:n suurin palvelin- ja tallennusratkaisujen jälleenmyyjä, ja sen henkilöstö on laajasti sertifioitu ko. teknologioihin.
 
Merit Consulting Oy myy ja toimittaa Infor M3 - ja Jeeves-toiminnanohjausjärjestelmiä valmistavalle teollisuudelle. Palvelutarjoomaan kuuluvat projektitoimitusten lisäksi kattavat jatkuvat palvelut asiakkaan ratkaisujen ylläpitoon sekä kehittämiseksi edelleen.

Yhteyshenkilönä Merit-yhteistyössä toimii Descomilla tammikuussa aloittanut myyntipäällikkö Janne Hyvärinen.

Lisätietoja:

Virpi Hyytiä
Myyntijohtaja, Descom Oy
+358 400 837 143

Sampo Karjalainen
Myyntijohtaja, Merit Consulting Oy  
+358 40 841 7771

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Descom Oy
Descom Oy
PL 407
40101 JYVÄSKYLÄ

0207 558 180http://www.descom.fi/
Descom on uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan muutoksessa. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kasvua, kilpailukykyä ja muutoskyvykkyyttä. Olemme riittävän pieniä kuulemaan ja riittävän isoja kantamaan. Liikevaihtomme oli 41 miljoonaa euroa vuonna 2013 ja henkilöstöä on yli 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 1997 perustettu Descom Oy on osa Descom Groupia, jonka pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö Sentica Partners. descom.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Descom Oy

Descom panostaa kansainväliseen kasvuun8.10.2014 08:00:00 EESTTiedote

Markkinointi- ja teknologiayritys Descom Oy hakee kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Descom vahvistaa organisaatiotaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Yritys on toteuttanut K-rauta AB:lle ratkaisuja, joiden avulla rautakauppaketju pyrkii toimialansa johtavaksi digitaaliseksi tavarataloksi. Descom on solminut myös merkittävän puitesopimuksen suuren ruotsalaisyrityksen kanssa, jolle se toimittaa verkkokauppoja sekä monikanavaista myyntiä ja asiakaskokemusta tehostavan palvelukokonaisuuden.

Descomin pilvitutkimus: Yli puolella yrityksistä on pilvistrategia14.3.2014 10:35:27 EETTiedote

Pilvipalveluista on puhuttu jo useamman vuoden. Descom halusi ymmärtää tutkimuksen kautta suomalaisten TOP 500 -yritysten pilvistrategian tilaa ja siihen vaikuttavia IT-infrastruktuurin taustatekijöitä. Erilaiset pilvipalvelut ja ratkaisumallit ovat yleistyneet myös suomalaisissa yrityksissä. Tutkimusta varten haastateltiin noin 100 tietohallintojohtajaa tai yrityksen pilvistrategiasta vastaavaa päättäjää.