Oy Sailer Research & Development Ltd.

Merja Fischer ja Tomi Laaksola videotutkimusyritys Oy Sailerin hallitukseen!

Jaa

Videografinen tutkimustoimisto Oy Sailer hakee vuodelle 2018 merkittävää kasvua ja on hankkinut hallitukseensa kasvuvaiheen edellyttämää osaamista. Ylimääräinen yhtiökokous nimitti Sailerin hallitukseen Merja Fischerin ja Tomi Laaksolan. Yhtiön perustaja Hannu Uotila jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Merja Fischer on ansioitunut yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tuo Sailerin hallitukseen merkittävää akateemista kokemusta sekä robotiikan asiantuntemusta. Fischer on myös meritoitunut useissa eri hankkeissa ja hallituksissa.

Tomi Laaksola on Jobinvest -konsernin toinen osakas, jolla on vahva kokemus kasvuyrittäjyydestä sekä kasvavien organisaatioiden hallinnasta. Kolmihenkisen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sailerin perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Uotila. Uusi hallitus käynnisti työskentelyn syksyllä 2017.

Sekä Fischer että Laaksolan edustama Jobinvest olivat mukana Sailerin ensimmäisellä rahoituskierroksella.

Hannu Uotilan mukaan hallitus uusittiin tukemaan tulevaisuuden merkittäviä liiketoiminnallisia kasvutavoitteita. Myös organisaatiota laajennetaan.

”Saimme mukaan laaja-alaista osaamista kasvuyrittäjyydestä sekä ammattimaisesta hallitustyöskentelystä. Odotukset ovat kovat ja alku erittäin luottamusta herättävä. Odotamme kaikki innolla tulevaa”, Uotila iloitsee.

Sailer käynnisti vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä merkittävän yhteistyön Finavian kanssa, minkä Uotila näkee antavan luotettavia signaaleja videotutkimuksen läpimenoon markkinoilla.

”Viemme videografian avulla Finavian yhteistyökumppanit ajatuksineen ja mielipiteineen Finavian eri organisaatiotasoille kertomaan näkemyksensä ja kokemuksensa yhteistyöstä. Videolle taltioituna päätuloksien jalkauttaminen on ollut nopeaa, helppoa ja tehokasta”, Uotila kertoo.

”Olemme onnistuneet löytämään asiakkaidemme liiketoiminnoille konkreettisia ratkaisuja. Asiakkaamme ovat todella innoissaan tuotteestamme ja palaute on hyvää.”

Oy Sailerin esittelyvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Hannu Uotila
Puh. 044 070 0828
email: hannu.uotila@sailer.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Sailer Research & Development Ltd.
Oy Sailer Research & Development Ltd.
Caloniuksenkatu 7 A 2
00100 Helsinki

044 0700828, info@sailer.fihttp://www.sailer.fi

Oy Sailer on helsinkiläinen, vuonna 2014 perustettu tutkimustoimisto, joka yhdistää laadullisen markkinatutkimuksen, tasokkaan videotuotannon ja akateemisen osaamisen vaikuttavaksi tutkimuskokonaisuudeksi.www.sailer.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Sailer Research & Development Ltd.

Ikano Bank syventää asiakasymmärrystä videografian ja videohaastattelutyökalun yhdistelmällä22.5.2018 10:00Tiedote

Videografinen tutkimustoimisto Oy Sailer pilotoi yhdessä Ikano Bankin ja RecRightin kanssa uudenlaista markkinatutkimusmallia, jossa asiakkaiden tutkimushaastattelut toteutettiin videohaastattelutyökalua hyödyntäen. Pilottikokeilun opit olivat erinomaiset. ”Löysimme edullisen ja nopean tavan syvän asiakasymmärryksen saavuttamiseksi. Tällaista ei ole ollut ennen tarjolla”, Oy Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotila iloitsee.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme