Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Merkittävä osa Espoon kulttuuritapahtumista perutaan 13.12. asti – kirjastot ja museot pysyvät auki

Jaa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksen myötä Espoon kaupunki peruu kaikki yli 20 hengen kulttuuritapahtumat aikavälillä 23.11.2020–13.12.2020.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on todennut 19.11. pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Epidemian hillitsemiseksi kaupungit, THL ja HUS ovat 20.11.2020 linjanneet, että kaikkien sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä tulee rajoittaa 20 henkeen pääkaupunkiseudulla 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi. Päätöksen asiassa on tehnyt Etelä-Suomen aluehallintovirasto. 

Koordinaatioryhmän linjauksen myötä Espoon kaupunki peruu kaikki yli 20 hengen kulttuuritapahtumat aikavälillä 23.11.2020–13.12.2020. Päätös koskee kaikkia Tapiola Sinfoniettan konsertteja sekä tapahtumia Sellosalissa, Kannusalissa, Espoon Kulttuurikeskuksessa ja Lasten kulttuurikeskus Aurorassa.

Kirjastot ja museot pysyvät auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti, ja niissä noudatetaan voimassaolevia suosituksia muun muassa kasvomaskeihin maskeihin ja turvaväleihin liittyen.

”Ihmisten hyvinvoinnin näkökulmasta on tärkeää, ettei kaikkia kulttuuripalveluja tarvitse sulkea ja että voimme epidemiatilanteesta huolimatta pitää kirjastot ja museot edelleen auki. On kuitenkin ensisijaisen tärkeää, että ihmiset muistavat käyttää kasvomaskia sekä huolehtia riittävistä turvaväleistä vieraillessaan museoissa ja kirjastoissa”, sanoo kulttuurijohtaja Susanna Tommila.

Kaikki Espoossa toimivat kulttuuri- ja taidelaitokset noudattavat linjausta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanna Tommila
kulttuurijohtaja | 043 825 5074 | etunimi.sukunimi@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu neljä palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta sekä tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme