Messukeskus

Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki - Expoon täysin uudenlainen tapahtumahotellikonsepti

Jaa

Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki - Expo on avattu vuoden kestäneen saneerauksen jälkeen täysin uudistuneena. Uusi palvelukonsepti tuo messut ja muut tapahtumat osaksi hotellivieraan kokemusta.

Hotelli uudistui kauttaaltaan vuoden mittaisessa urakassa. Saneeraus käsitti koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja talotekniikasta sisustukseen.

Myös palvelukonsepti uudistettiin täysin. Holiday Inn Helsinki - Expo on tapahtumahotelli, jossa Messukeskuksen jatkuva tapahtumavirta ja kiinnostavat kohtaamiset tuodaan osaksi hotellivieraan kokemusta Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. Esiin tuodaan vaihtuvia teemoja ja tunnelmia esimerkiksi iltaohjelman, somistusten, mediaseinien ja ravintolatarjooman avulla. Hotellivierasta saattavat odottaa sesongista riippuen Matkamessujen eksoottiset värit ja maut, vene- ja moottoripyörämessujen lupaus kesästä, Habitaren upea design ja kirjamessujen kiinnostavat kirjailijavieraat.

Open Lobby toivottaa myös kaupunkilaiset tervetulleeksi

Hotelli on räätälöity palvelemaan Messukeskuksen liiketoimintaa ja poikkeuksellista asiakaskuntaa: messuille, kokouksiin ja kongresseihin osallistuvia asiakkaita. Hotellista on sisäkautta suora yhteys hallimaailmaan ja kokoustiloihin.

Hotellihuoneiden ohella ravintolamaailma, aulatilat ja kattokerroksen kuntosali Pasilan ylle kohoavine terasseineen on suunniteltu vastaamaan tapahtumiin osallistuvien vieraiden tarpeita. Kattokerroksessa voi saunoa, nauttia jacuzzikylvystä ja kuntoilla – tulevaisuudessa ihaillen Pasilan pilvenpiirtäjänäkymiä.

Katukerroksessa avautuu kiinnostava ravintolauutuus Platta, jonka ruokamaailman loihtii Fazer Food Servicesin tiimissä elokuussa aloittanut keittiömestari Markus Fogelholm. Ravintola on auki aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi.

Sisääntulossa avautuva Holiday Inn® Open Lobby on täysin uudenlainen tapa esittää hotellin yleiset tilat. Se on avoin tila, jossa yhdistyvät vastaanotto, lounge, työpiste, baari ja ravintola. Rento, olohuonemainen tila antaa asiakkaille ja ohikulkeville kaupunkilaisille mahdollisuuden tehdä olonsa kotoisaksi halusivatpa he sitten syödä, juoda, työskennellä, levätä, lueskella, pelata lautapelejä, katsella suosikkiohjelmiaan tai seurustella. Aulan keskellä katseet kiinnittää tyylikäs riippuva portaikko.

Tapahtumamatkailun keskipiste

– Holiday Inn Helsinki - Expo ja sen yhteydessä uudistettu Platta-ravintola muuttavat koko Pasilaa. Alue on kehittymässä tapahtumamatkailun keskipisteeksi. Hotellistamme käsin voi kokea Pohjois-Euroopan upeimmat messut ja tapahtumat, maailmanluokan musikaalit, urheilutapahtumat, Linnanmäen huvittelukauden ja pääkaupungin kulttuuritapahtumat. Liikematkailijoiden ja tapahtumista kiinnostuneiden ohella odotamme asiakkaiksi erityisesti lapsiperheitä, summaa Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskuksen projektinjohtokumppani saneerauksessa oli YIT Oyj.

Holiday Inn Helsinki - Expo on osa Pohjoismaiden johtavaa Scandic-hotelliketjua ja maailman suurimpiin kuuluvaa IHG-hotelliyhtiötä. Tilojen ja palvelukonseptin kehittämisessä on hyödynnetty globaalin Holiday Inn -brändin ja Scandicin kehitystiimiä. Hotellissa on 245 kahden hengen huonetta. Sijainti Keski-Pasilan kainalossa on loistava: joustavat yhteydet vievät nopeasti niin Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja rautatieasemalle kuin Helsingin keskustaankin.

Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen 7 hallissa ja Messukeskus Siiven 40 erilaisessa kokoustilassa järjestetään vuosittain keskimäärin sata messutapahtumaa ja viihdetuotantoa sekä noin 1500 kokousta ja kongressia.

Lisätietoja:

Messukeskus, Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com, Tarja Gordienko, viestintäpäällikkö, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat Holiday Inn Helsinki - Exposta: http://mediabank.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, lähes 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtä lailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista. Holiday Inn Helsinki - Expo hotellikiinteistön omistaa Suomen Messut Osuuskunta ja sitä operoi Scandic Hotels Oy, IHG Hotels Limited'in lisenssillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ChemBio Finland 2019 etsii ratkaisuja kemian ja bioteknologian keinoin26.3.2019 15:55:08 EETTiedote

ChemBio Finland 2019 -tapahtuman näyttelyyn osallistuu reilusti enemmän yrityksiä kuin kaksi vuotta sitten. Mukana on 144 yritystä, mikä on 30 % enemmän kuin viime kerralla. Näyttelyä ympäröi vahva ohjelma, joka tarjoaa ratkaisuja maailman erilaisiin ongelmiin. Avajaispäivän kruunaa kemian nobelistien puheenvuorot. Kemian ja bioalan ChemBio Finland 2019 -ammattitapahtuma järjestetään keskiviikosta torstaihin 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kevätmessuilta ajankohtaista tietoa asunnon ja mökin remontointiin ja rakentamiseen26.3.2019 14:32:39 EETTiedote

Suomi rakentaa -markkinakatsauksen (2/2019) mukaan loma-asuntojen rakennusvauhti on noin 3 000 asuntoa vuodessa. Piharakennuksia tehdään vuosittain noin 80 000, joista valtaosa on valmiita tontille tullessaan. Kevätmessujen tuhansien neliöiden suuruinen piha- ja ulkorakennuksista koostuva kylä esittelee uusimmat piharakennusvaihtoehdot valmiiksi koottuina. Myös hirsitalo- ja talopakettivaihtoehtoihin voi tutustua paikan päällä. Kevätmessut 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme