MessukeskusMessukeskus

Messukeskuksessa on kevät torstaista sunnuntaihin

Jaa

Vuoden keväisin tapahtumakokonaisuus Kevätmessut avautuu torstaina 7.4.2022 Helsingin Messukeskukseen. Kevätmessuilla on ohjelmaa mökkeilystä nauttiville, rakentajille, sisustajille, ruokaintoilijoille ja viherpeukaloille. Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 7.-10.4.2022.

Kevätmessut esittelee ideoita pihoihin ja puutarhaan messujen kolmessa ideapihakokonaisuudessa. Ideapuutarhassa voi tutustua moderniin pihaan, kukkivaan pihaan ja hyötypuutarhaan. Mökkipiha koostuu muun muassa terassipinnoista, vesielementistä, mökkisaunasta, elävästä tulesta ja hiekkarannasta. Erityisesti lapsille suunnatussa Kotipihassa nähdään muun muassa leikkipaikka, leikkimökki ja hiekkalaatikko.

Messujen ohjelmassa tarjotaan vinkkejä remontointiin, rakentamiseen, sisustamiseen, mökille ja pihaan. Asu & Remontoi -alueen Raksanurkassa nähdään erilaisia työnäytöksiä ja tuunauksia, joista voit poimia niksit ja vinkit omiin remonttiprojekteihisi! Raksanurkan juontaa to–pe remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja la–su juontaja-näyttelijä Elina Aalto.

Lähiruoka & Luomu on herkuttelijan keidas. Tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Sisusta-tapahtuma tarjoaa vinkkejä, tuotteita ja inspiraatiota kodin ja mökin sisustukseen. OmaMökki on vapaa-ajan asumisen tapahtuma, joka kokoaa kaiken, mitä mökille ja huvilalle tarvitsee. Mökkilavalla kuullaan ajankohtaiset tietoiskut mökkielämään.

Lehdistötilaisuudet:

Kevätmessujen lehdistötilaisuus torstaina 7.4.2022 klo 9 alkaen (ohjelma 9.15) Fiskarslava, halli 6 

HemmaKoti-palvelun lanseeraus torstaina 7.4.2022 klo 10.30 HemmaKodin osasto 1e29, halli 1

Nostoja ohjelmasta:

  • Sisustamisen uudet trendit ja värit. Giganttilava to klo 12, pe klo 14, la klo 13, su klo 13.30. Trendiasiantuntija ja sisustussuunnittelija Malla Tapio kertoo sisustamisen uusista tuulista.
  • Terveyttä takapihalta – villiinny villivihanneksista.Mökkilava pe klo 15 ja la klo 11.30. Biohakkeri Jaakko Halmetojan luento tarjoaa läpileikkauksen oman ekosysteemmimme parhaiden ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta ja käyttötavoista.
  • Kuka pelkää valesokkelia – Raksaunelmana 70-luvun talo.Raksanurkka pe klo 14.30. Yrittäjä ja bloggaaja Nata Salmela kertoo remppaprojektistaan, jossa 200-neliöinen vuoden 1971 arvotalo laitettiin uuteen uskoon.
  • Vuoden mökkiläinen.Mökkilava pe klo 11.30. Vuoden mökkiläiset Marja Hintikka ja Ile Uusivuori palkitaan Kevätmessuilla. Vuoden mökkiläinen -tunnustus annetaan vuosittain henkilölle, joka edistää mökkeilyä ja mökkikuntansa toimintaa.
  • Musthave -yrtit ja -herkut kasvimaalle! Fiskarslava la klo 16. Nimimerkillä @somepuutarhuri somessa vinkkejä jakava puutarhuriopiskelija Johanna Rönnlöf kertoo parhaat niksit hyötykasveista ja yrteistä.
  • Perinnemestarin vinkit vanhan kodin kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen. Giganttilava to klo 12.30. Perinnemestari Hannu Rinne kertoo, miten remontoida ja kunnostaa vanhaa rakennusta siten, että sen historia, estetiikka ja tunnelma säilyy.
  • Mökin ostajan muistilista: selvitettävät asiat ennen ostopäätöstä. Mökkilava la ja su klo 14. Omakotiliiton lakineuvonnan tietoisku.

Aukioloajat: 

to-la klo 10-18 
su klo 10-17 
 
Liput ennakkoon edullisemmin: www.shop.messukeskus.com 

Toimittajat voivat akkreditoitua ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/akkreditointi

Lisätietoja:

Tiedottaja Marissa Rämänen, puh. 044 046 7220 marissa.ramanen@messukeskus.com

Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 7.–10.4.202. Kevätmessut kattaa tapahtumat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Osittain samaan aikaan (9.–10.4.) erityisruokavalioiden Lautasella-tapahtuma. 

www.kevatmessut.fi | IG: @kevatmessut_official | FB: Kevätmessut | #Kevätmessut2022 

Kuvia tapahtumasta: https://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman koko ohjelma julkaistu24.5.2022 13:43:38 EEST | Tiedote

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaista torstaihin 7. – 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma koostuu näyttelystä, johon osallistuu noin 250 yritystä ja ohjelmasta, joka on kokonaisuudessaan englanniksi. Ohjelmaa järjestetään messualueen Future Squarella ja tapahtumassa on kaksi maksullista seminaaria PulPaper Conference ja Green Economy Business Summit. Tapahtuma tarjoaa lisäksi paljon verkostoitumistilaisuuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme