Messukeskus

Messukeskus ohjaa juhlavuotensa lipputuottoja Itämeren suojeluun ja lasten ja nuorten hyvinvointiin

Jaa

Messukeskus ennakoi alkavaa satavuotisjuhlavuottaan avaamalla myyntiin kolme erikoislippua, joilla kerätään varoja puhtaan Itämeren, tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi.

Messukeskuksen kumppaneina yhteistyössä ovat Baltic Sea Action Group, Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos ja Hope ry. Jokaisesta myydystä Itämerilipusta, Vamos-lipusta ja Hope-lipusta lahjoitetaan euro kumppanille. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille erikoislippujen tuottoa vastaavan määrän tukea.

– Messukeskus on jo sadan vuoden ajan edistänyt suomalaista elinkeinoelämää ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Juhlavuoden lipuilla venemessuille, I love me -messuille ja Lapsimessuille

Vene 19 Båt -messuilla helmikuussa on paljon Itämeri-sisältöä, ja nyt kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Varat ohjataan Baltic Sea Action Groupille. Itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö kannustaa eri toimijoita yhteistyöhön Itämeren pelastamiseksi.

Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu, jolla voi auttaa nuoria löytämään omat voimavaransa ja polkunsa elämässä. Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos auttaa syrjäytymisvaarassa olevia 16–29-vuotiaita nuoria tarjoamalla tukea ja opastusta tulevaisuuden suunnitteluun.

Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa. Hope tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

– Teemme ilolla yhteistyötä juhlavuottaan viettävän Messukeskuksen kanssa. Lahjoituksen ohjaamme lasten ja nuorten harrastamisen tueksi ja vapaa-ajan virkistystoimintaan. Varsinkin loma-aikojen tekemiselle - lasten omalle tai perheen yhteiselle - on asiakasperheissämme tarvetta, sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Juhlavuoden erikoisliput ovat myynnissä 20.11.2018 alkaen Messukeskuksen verkkokaupassa: https://shop.messukeskus.com/

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2017 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019.| www.messukeskus.com, @messukeskus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Lataa
Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa.
Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa.
Lataa
Venemessujen kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Kuva: Janne Gröning.
Venemessujen kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Kuva: Janne Gröning.
Lataa
Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu.
Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suuret koeajopäivät tarjoavat koeajoon 100 moottoripyörää24.5.2019 11:19:24 EESTTiedote

Moottoripyörien suurissa koeajopäivissä on ajettavissa 100 erimallista moottoripyörää yhdeltätoista eri merkiltä. Mukana ovat BMW, BRP, Ducati, Harley-Davidson, Husqvarna, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Koeajotapahtuma järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla keskiviikkona 5.6. Tampereella, torstaina 6.6. Turussa ja perjantaina 7.6. Helsingissä. Koeajopäivät näkyvät hienosti kaupunkikuvassa, kun liikenteessä on erityisen paljon uusia moottoripyöriä.

Messukeskus ja Healthtech Finland vahvistavat yhteistyötään terveysalan ammattitapahtumissa24.5.2019 10:57:33 EESTTiedote

Terveysteknologia on jatkossa vahvasti esillä Messukeskuksen terveysalan ammattitapahtumissa. Hammaslääkäripäiville, Lääkäri-tapahtumaan ja Sairaanhoitajapäiville toteutetaan yhteistyössä Healthtech Finlandin (Terveysteknologia ry) kanssa DigIT pop-up -alue, joka esittelee uusia teknologioita kehittäviä yrityksiä ja nostaa esiin innovaatioita ja ajankohtaisia puheenaiheita.

HIMSS & Health 2.0 European Conference at Messukeskus 11–13 June 2019: The Finland Pavilion programme has been announced22.5.2019 17:34:06 EESTTiedote

The HIMSS & Health 2.0 European Conference is the foremost event in digital health care in Europe and will be held in Finland for the first time from the 11th to the 13th of June 2019. Finnish health care companies will have a strong presence at the conference's largest country-specific stand, the Finland Pavilion, and its programme point. The stage programme will be an impressive cross-section of Finland's innovative health care expertise, which is among the best in the world.

HIMSS & Health 2.0 European Conference Messukeskuksessa 11.-13.6.2019: Suomi Paviljongin ohjelma on julkistettu21.5.2019 08:00:00 EESTTiedote

HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa 11.-13.6.2019. Suomalaiset alan yritykset esittäytyvät vahvasti konferenssin suurimmalla maaosastolla, Suomi Paviljongissa ja sen ohjelmalavalla. Lavaohjelma on vaikuttava läpileikkaus Suomen innovatiivisesta, maailman kärkeä edustavasta terveysosaamisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme