Messukeskus

Messukeskus ohjaa juhlavuotensa lipputuottoja Itämeren suojeluun ja lasten ja nuorten hyvinvointiin

Jaa

Messukeskus ennakoi alkavaa satavuotisjuhlavuottaan avaamalla myyntiin kolme erikoislippua, joilla kerätään varoja puhtaan Itämeren, tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi.

Messukeskuksen kumppaneina yhteistyössä ovat Baltic Sea Action Group, Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos ja Hope ry. Jokaisesta myydystä Itämerilipusta, Vamos-lipusta ja Hope-lipusta lahjoitetaan euro kumppanille. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille erikoislippujen tuottoa vastaavan määrän tukea.

– Messukeskus on jo sadan vuoden ajan edistänyt suomalaista elinkeinoelämää ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Juhlavuoden lipuilla venemessuille, I love me -messuille ja Lapsimessuille

Vene 19 Båt -messuilla helmikuussa on paljon Itämeri-sisältöä, ja nyt kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Varat ohjataan Baltic Sea Action Groupille. Itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö kannustaa eri toimijoita yhteistyöhön Itämeren pelastamiseksi.

Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu, jolla voi auttaa nuoria löytämään omat voimavaransa ja polkunsa elämässä. Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos auttaa syrjäytymisvaarassa olevia 16–29-vuotiaita nuoria tarjoamalla tukea ja opastusta tulevaisuuden suunnitteluun.

Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa. Hope tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

– Teemme ilolla yhteistyötä juhlavuottaan viettävän Messukeskuksen kanssa. Lahjoituksen ohjaamme lasten ja nuorten harrastamisen tueksi ja vapaa-ajan virkistystoimintaan. Varsinkin loma-aikojen tekemiselle - lasten omalle tai perheen yhteiselle - on asiakasperheissämme tarvetta, sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Juhlavuoden erikoisliput ovat myynnissä 20.11.2018 alkaen Messukeskuksen verkkokaupassa: https://shop.messukeskus.com/

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2017 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019.| www.messukeskus.com, @messukeskus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Lataa
Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa.
Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa.
Lataa
Venemessujen kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Kuva: Janne Gröning.
Venemessujen kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Kuva: Janne Gröning.
Lataa
Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu.
Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme