Messukeskus

Messukeskus siirtyy vuoden alussa puomittomaan pysäköintiin

Jaa

Messukeskuksen uudistaa vuoden alussa pysäköintipalvelunsa ottamalla käyttöön puomittoman Autopay-järjestelmän. Uudistus sujuvoittaa liikennöintiä, selkeyttää lipputuotteiden valikoimaa ja tuo asiakkaalle lisää maksutapavaihtoehtoja.

Pysäköintiuudistus on hankkeena mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää.
Pysäköintiuudistus on hankkeena mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää.

Uusi järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Uudistuksen myötä Messukeskuksen pysäköintialueiden puomit poistetaan ja paperiset pysäköintilipukkeet jäävät historiaan.

- Uudistus sujuvoittaa ja nopeuttaa pysäköintipalveluamme. Autopay soveltuu erinomaisesti juuri Messukeskuksen kaltaisiin pysäköintikohteisiin, joissa on suuri asiakasvaihtuvuus. Hanke on mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää, sanoo Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen.

- Kohteena Messukeskus on mitä parhain juuri Autopay-pysäköintijärjestelmämme hyötyjen kannalta. Kun suuret asiakasmäärät lähtevät alueelta lyhyen ajan sisään, tarvitaan joustava pysäköintijärjestelmä ruuhkien välttämiseksi. Tarjoamme asiakkaille myös totuttua enemmän jokaiselle parhaiten sopivia maksutapoja, korostaa EuroParkin toimitusjohtaja Christer Hede.

Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4 600 pysäköintipaikkaa autoilijoille. Messukeskuksen pysäköintitalo palvelee myös alueen muiden tapahtumapaikkojen kuten Hartwall Arenan ja Linnanmäen asiakkaita.

Edullinen päivähinta ja lisää maksutapavaihtoehtoja

Messukeskus pitää jatkossakin kiinni edullisesta päiväkohtaisesta pysäköintihinnasta eikä siirry muualla Pasilan alueella yleisesti käytettyyn tuntiperusteiseen hinnoitteluun. Taksa on 12 euroa ensimmäiseltä vuorokaudelta ja kevenee sitä edullisemmaksi, mitä useamman vuorokauden pysäköi.

Uudistuksen myötä lipputuotteiden määrää karsitaan ja selkeytetään. Vaihtoehtoina ovat päiväkohtainen tai kuukausikohtainen pysäköinti sekä erityisesti rakentajia ja partnereita palveleva vuosipysäköinti. Kokousjärjestäjät ja esimerkiksi asiakastilaisuuksia järjestävät yritykset voivat tarjota pysäköinnin omille vierailleen. Invapaikoille pysäköinti on jatkossakin maksutonta.

Uudistus tuo Messukeskuksen pysäköintiasiakkaille lisää maksutapavaihtoehtoja. Pysäköintimaksun voi suorittaa maksuautomaatilla, Autopayn nettisivujen kautta, mobiilimaksuna EasyPark-applikaatiolla tai laskulla jälkikäteen. Pysäköintiasiakas voi myös rekisteröityä Autopay-järjestelmän käyttäjäksi, minkä jälkeen rekisteröityjen ajoneuvojen pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti järjestelmään lisätyltä maksukortilta.

Messukeskus on kehittänyt samaan aikaan voimakkaasti myös sähköautoilijoiden palveluja kasvattamalla kaikille sähköautoille soveltuvien latauspisteiden määrää.

Messukeskuksen kumppanina pysäköintiuudistuksessa on EuroPark.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2017 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019.| www.messukeskus.com, @messukeskus

EuroPark Finland Oy tarjoaa helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. EuroParkilla on useita pysäköintihalleja Helsingin keskustassa, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja uusi Autopay-kohde Messukeskuksessa Helsingissä. Lisätietoja www.europark.fi

Kuvat vapaaseen käyttöön: https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/e1f3bbc1a5255e72cf23cad904a0047b

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki | Palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen, puh. 050 5669 357, mika.vakkilainen@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

EuroPark | Toimitusjohtaja Christer Hede, puh. 0207 907 311, ch@europark.fi

Kuvat

Pysäköintiuudistus on hankkeena mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää.
Pysäköintiuudistus on hankkeena mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme