Messukeskus

Messukeskus uudistaa pysäköintipalvelunsa kumppaninaan EuroPark

Jaa

Messukeskus uudistaa pysäköintipalvelunsa ottamalla käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-järjestelmän. Uudistus nopeuttaa ja sujuvoittaa Messukeskuksen asiakaspysäköintiä 2.1.2019 lähtien.

Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4600 asiakaspaikkaa.
Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4600 asiakaspaikkaa.

Autopay-järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Palvelu on monelle tuttu muun muassa lentokentältä ja Helsingin keskustan pysäköintihalleista. Uudistuksen myötä Messuparkin sisäänajoväylien puomit poistetaan ja paperiset pysäköintilipukkeet jäävät historiaan. Autoilijan ei enää tarvitse pysähtyä puomille vaan pysäköintitaloon voi ajaa suoraan.

- Messukeskus siirtyy nyt digiaikaan myös pysäköintipalveluissaan. Hanke on mittava, sillä Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoona kävijää. Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4 600 pysäköintipaikkaa autoilijoille. Pysäköintitalomme palvelee myös alueen muiden tapahtumapaikkojen kuten Hartwall Arenan ja Linnanmäen asiakkaita, sanoo Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen.

- Olemme iloisia siitä, että Messukeskus valitsi kumppanikseen EuroParkin. Autopay-järjestelmä on uudenlainen tapa operoida pysäköintiä: pysäköintihallissa ei ole puomeja eikä pysäköinninvalvontaa, mikä tekee pysäköinnistä sujuvaa ja asiakasystävällistä. Autopay vapauttaa henkilöstöä messuparkin väyliltä muuhun asiakaspalveluun, sanoo EuroParkin toimitusjohtaja Christer Hede.

Uudistus tuo Messukeskuksen pysäköintiasiakkaille lisää maksutapavaihtoehtoja. Pysäköintimaksun voi suorittaa maksuautomaatilla, Autopayn nettisivujen kautta kahdella eri tavalla, mobiilimaksuna esimerkiksi EasyPark-applikaatiolla tai laskulla jälkikäteen. Pysäköinnin laskutuksesta huolehtii EuroPark.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä Messukeskus parantaa pysäköintipalvelujaan myös avaamalla marraskuussa lisää latauspisteitä sähköautoille. Messuparkkiin voi jättää auton muulloinkin kuin Messukeskuksessa käydessään, esimerkiksi suunnatessaan lähijunalla keskustaan viereiseltä Pasilan asemalta. Messuparkki on kaikkien käytettävissä ja aina avoinna.

Messukeskuksen muita uudistuksia kuluvana vuonna on Holiday Inn Helsinki Expo Messukeskus -hotellin saneeraus ja konseptointi täysin uudenlaiseksi tapahtumahotelliksi. Hotelli avautuu uudistettuna helmikuussa 2019, ja samalla uudistuu Messukeskuksen ravintolamaailma. Ohjelmallisesti käynnissä on ennätyksellinen messuvuosi, ja samaan aikaan Suomen suurin tapahtumatalo valmistautuu juhlavuoteensa. Messukeskus täyttää sata vuotta vuonna 2019, sillä emoyritys Suomen Messut Osuuskunta perustettiin vuonna 1919.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2017 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. www.messukeskus.com

EuroPark Finland Oy on vakavarainen yritys, joka tarjoaa helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. EuroParkilla on useita pysäköintihalleja Helsingin keskustassa, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja uusi Autopay-kohde Messukeskuksessa Helsingissä. Lisätietoja www.europark.fi

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki | Palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen, puh. 050 5669 357, mika.vakkilainen@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

EuroPark | Toimitusjohtaja Christer Hede, puh. 0207 907 311, ch@europark.fi

Kuvia vapaaseen käyttöön: Messukeskuksen pysäköintipalvelut ja palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/b9418b3e8f39111fd5570d167389b858

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki | Palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen, puh. 050 5669 357, mika.vakkilainen@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

EuroPark | Toimitusjohtaja Christer Hede, puh. 0207 907 311, ch@europark.fi

Kuvat

Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4600 asiakaspaikkaa.
Messukeskuksen pysäköintitalossa ja paikoitusalueella on yhteensä 4600 asiakaspaikkaa.
Lataa
Messukeskus ottaa käyttöön puomittoman Autopay-järjestelmän.
Messukeskus ottaa käyttöön puomittoman Autopay-järjestelmän.
Lataa
Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen vastaa pysäköinnin palvelu-uudistuksesta.
Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen vastaa pysäköinnin palvelu-uudistuksesta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Morsian tulee MP-häihin moottoripyöräpoliisisaattueessa14.1.2019 13:47Tiedote

Ensimmäistä kertaa järjestettävissä MP-häissä toisensa saavat liikenneopettaja Niina Kansikas ja moottoripyöräpoliisi Tommi Bergman. Pari vihitään näyttävin menoin MP-messuilla avajaispäivänä perjantaina 1.2. Vihkimistilaisuuteen morsian ajaa omalla moottoripyörällään moottoripyöräpoliisien saattamana. Poliisit ajavat tuliterillä moottoripyörillään, jotka tulevat käyttöön vasta keväällä. MP-messut järjestetään 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vuoden edestä kauppaa yhdessä päivässä11.1.2019 14:00Tiedote

Matkamessujen avajaispäivää edeltävänä päivänä matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat neuvotteluihin, jotka ovat monelle osallistujalle vuoden tärkeimmät. Suomesta ja kansainvälisiltä markkinoilta matkailualan taloudellisesti merkitykselliseen Matka Workshop Day –päivään kokoontuu Messukeskukseen 289 ostajaa ja 189 myyjää kaikkialta maailmasta. Matka Workshop Day järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.1.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme