Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mestarintie suljetaan vesihuoltotyön vuoksi 9. tammikuuta alkaen Oulunkylässä

Jaa

Vesihuoltotyö Mestarintiellä alkaa maanantaina 9. tammikuuta ja päättyy huhtikuussa 2023. Työtä tehdään välillä Käskynhaltijantie – Kivalterintie.

Urakassa tehdään uudiskohteen jätevesi-, hulevesi- ja vesijohtotyöt. Aloitus on Kivalterintien ja Mestarintien liittymäalueelta.

Mestarintie välillä Käskynhaltijantie – Kivalterintie suljetaan rakentamisen ajaksi moottoriajoneuvoilta. Kulku ohjataan Norrtäljentien kautta. Uudet vesihuoltolinjat sijoittuvat Mestarintien ajoradan alle.

Jalkakäytävät ovat käytettävissä koko urakan ajan, ja ne muutetaan väliaikaisesti jalankulun ja pyöräilyn yhdistetyiksi väyliksi. Mestarintie 16 kohdalla oleva linja-autopysäkki suljetaan urakan ajaksi. Työalueet rajataan työmaa-aidoilla.

Työt tehdään pääosin arkisin klo 7.00–18.00 välillä. Urakoitsija pahoittelee työstä aiheutuvaa melua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
VRJ Etelä-Suomi Oy
Mikko Lähteenlahti
puh. 050 594 8873

Tilaaja:
Helsingin kaupunki
projektipäällikkö Juhani Jaatinen
puh. 09 310 70693
juhani.jaatinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 26.1.202326.1.2023 16:53:45 EET | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 26.1.2023. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 9.2.2023.

Herttoniemen liikuntapuisto korjataan uuteen loistoon26.1.2023 10:45:00 EET | Tiedote

1970-luvulla rakennettu Herttoniemen liikuntapuisto peruskorjataan ja samalla luodaan uusi ja moderni liikuntakeskittymä vanhan Herttoniemen alueelle. Puiston liikuntapaikat uudistetaan ja alueelle tuodaan uusia liikuntatoimintoja. Helsingin kaupungin suunnitelmien tavoitteena on parantaa ja monipuolistaa puiston ympärivuotista liikuntatoimintaa. Lisäksi alueella selvitetään, voitaisiinko liikuntapuiston yhteyteen sijoittaa frisbeegolfrata.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme