Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Metoo-debatti Hanasaaressa

Jaa

Vilkkaan Metoo-keskustelun valossa Hanasaari järjestää debatin Suomessa ja Ruotsissa tapahtuvaan seksuaaliseen häirintään liittyen.

Ruotsissa metoo-vetoomuksesta on tullut eräänlainen yhteiskunnallinen liike, kun taas Suomessa keskustelu on ollut hieman vaisumpaa. Myös Suomessa on kuitenkin tehty aloitteita muun muassa tunnuksilla #vimed ja #dammenbrister.

Käynnissä olevan #metoo-debatin pohjalta asetamme seuraavat kysymykset: Missä menee häirinnän raja? Mitä pitää/voi/saa paljastaa? Mihin tämä keskustelu voi johtaa – parhaassa tapauksessa ja pahimmassa tapauksessa?

Aika: tiistaina 19.12.2017, kello 14.30-16.00

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Espoo

Mukana debatissa:

  • Bi Puranen, dosentti, Institutet för Framtidsstudier i Sverige
  • Veronika Honkasalo, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen, tutkijatohtori, Nuorisotutkimusverkosto
  • Bernt Klockars, rehtori, Vasa övningsskola
  • Vilhelmina Öhman, puheenjohtaja, Astra

Keskustelua johtavat Hanasaaren ohjelmapäällikkö Maria Romantschuk ja ohjelmakoordinaattori Jonna Similä.

Kielenä on ruotsi, mutta kysymyksiä voi esittää suomeksi.

Tervetuloa!

Lisätietoa: Hanasaaren viestintäpäällikkö Håkan Forsgård,

hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Håkan Forsgård
Puh: 040 767 7373
hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme