HSL Helsingin seudun liikenne

Metro kulkee maanantaina 14.1. jälleen Espoon ja Itä-Helsingin väliä, vuorovälit saattavat olla aamulla normaalia harvemmat

Jaa

Metroliikenne käynnistyy viikonlopun poikkeusjärjestelyjen jälkeen maanantaina 14.1. normaalisti viiden jälkeen aamulla ja junat kulkevat jälleen Espoon ja Itä-Helsingin väliä.

Matkustajien kannattaa kuitenkin varautua siihen, että vuorovälit saattavat olla aamuliikenteessä normaalia pitemmät. Metromatkoihin kannattaa varata riittävästi aikaa ja mahdollisuuksien mukaan käyttää myös muita joukkoliikenneyhteyksiä kuin metroa.

Lisätietoja reittivaihtoehdoista saa muun muassa HSL:n Reittioppaasta.

Metro liikennöi lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1. pelkästään Matinkylän ja Lauttasaaren väliä, koska metron Helsingin osuuden asetinlaite vaihdettiin. Mahdolliset viiveet maanantaiaamun liikenteessä johtuvat siitä, että asetinlaitejärjestelmään tehdään yön aikana vielä joitain viimeistelyjä.

Yhteyshenkilöt

Metron liikennöinti:
HSL:n ryhmäpäällikkö Mika Häyrynen, puh. 040 5055 294

Metron asetinlaitteen vaihto:
HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie, puh. 040 673 1602

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenteeseen kannattaa varata viikonloppuna riittävästi aikaa, sillä metron Helsingin osuutta korvataan busseilla 11.-13.1.9.1.2019 09:37Tiedote

HSL järjestää ensi viikonloppuna korvaavaa bussi- ja raitioliikennettä metron tilalle, sillä metrojunat eivät kulje perjantai-iltana 11.1. Itäkeskuksesta Mellunmäkeen ja Vuosaareen. Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1. metro ei liikennöi Lauttasaaresta itään. HSL kehottaa varaamaan matkustamiseen riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä korvaavat bussit saattavat tulla ruuhkatunteina täyteen. Autoilua Helsingin ydinkeskustassa kannattaa välttää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme