HKL

Metro liikennöi Mellunmäen metroasemalla yhdellä raiteella kesän ajan

Jaa

Metro liikennöi Mellunmäen metroasemalla yhdellä raiteella 7.6.–8.8. Metroaseman laituritasolla tehdään peruskorjaustöitä, joiden vuoksi raiteet ovat vuorotellen poissa käytöstä.

Metro liikennöi eteläisellä raiteella 7.6. - 11.7. ja pohjoisella raiteella 12.7. - 8.8. Yhden raiteen ajo ei vaikuta metron aikatauluihin.

Metroliikenteessä on kesällä lisäksi hieman yli viikon katko 17. - 25.7. Metroliikenne Kulosaaresta itään on tuona aikana poikki ja kaikki metrojunat ajavat Matinkylän ja Kulosaaren välillä. Uutinen metroliikenteen katkosta HSL:n sivulla. 

Mellunmäen metroasemalla alkoi helmikuussa laiturialueen perusparannustyöt, jossa muun muassa uusitaan katos, laiturilaatoitukset ja laiturikatoksen julkisivut.

Metroasema ja molemmat sisäänkäynnit ovat matkustajien käytössä koko perusparannuksen ajan.

Metroaseman perusparannus valmistuu vuoden 2022 alkuun mennessä.

Yhteyshenkilöt

HKL, projektipäällikkö Anna Martemaa, p. 040 178 4311

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme