Assemblin Oy

Metsä Groupin pääkonttori uudistuu

Jaa

Revontulentiellä Tapiolassa sijaitsevaan Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta. Metsätapiolan A-osan toimistotilat on uudistettu nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Tilankäytön tehokkuus on noussut merkittävästi. Assemblin uusi kohteessa A-osan IV-koneen kesän 2017 aikana.

Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta
Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta

Kiinteistön ilmanvaihtokoneen vaihtaminen ja uusiminen vaativat useita eri työvaiheita. Metsä Groupin pääkonttorissa oli täysi tohina kymmenen viikon ajan, jolloin toteutettiin kaikki suunnittelutyöt, suojaamiset, purkutyöt, muutokset ja asennukset. Rakennuksen ilmanvaihtokone on kokoluokaltaan merkittävän kokoinen: kone palvelee kokonaisuudessaan jopa seitsemää kerrosta.

- Projekti oli aikataulullisesti erittäin nopea; itse IV-koneen vaihtotyö tehtiin heinäkuussa, jolloin pystyimme minimoimaan työstä aiheutuvaa haittaa kiinteistössä työskenteleville ihmisille, kertovat Assemblinin projektipäällikkö Jarmo Kiviranta.

-  Assemblin vakuutti aktiivisella ja ammattitaitoiselle tekemisellään. Kaikkiaan projekti pysyi tiukassa aikataulussaan ja haitat toimistokäyttäjille olivat minimaaliset kertoo Metsä Groupin kiinteistöjohtaja Hannu Havanka.

Kilpailutusvaiheessa toimme esille energiatehokkaan vaihtoehtoisratkaisun, jonka avulla pystyimme saavuttamaan Metsä Groupin toivoman ripeän aikataulun.

Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiola on Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen ja Metsä Groupin yhdessä omistama kiinteistö. Kiinteistön materiaaleina on käytetty aitoja ja kestäviä luonnonmateriaaleja. Itse kohteelle on myönnetty LEED-Gold sertifikaatti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
p. 040 566 992

Kuvat

Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta
Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolaan toteutetaan kiinteistösaneerausta
Lataa
Assemblin uusi vesikatolla olevan poistokanavan.
Assemblin uusi vesikatolla olevan poistokanavan.
Lataa
Uusimme raitisilmakammion  suodatinseinineen
Uusimme raitisilmakammion suodatinseinineen
Lataa
Poistokanavan asennusta vesikatolla. Kuvassa valkoinen kehikko toimi asennustöiden aikana sääsuojana.
Poistokanavan asennusta vesikatolla. Kuvassa valkoinen kehikko toimi asennustöiden aikana sääsuojana.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblinilta vahvaa teollisuuden olosuhdehallintaa ja energiatehokkuusosaamista Salossa12.3.2018 08:49Tiedote

Salossa toimiva Jame Shaft Oy on alansa johtava kone- ja laiterakennusteollisuuden toimija, jonka osaaminen keskittyy tuotteiden valmistamiseen alusta loppuun omassa tuotantoyksikössään. Kappaleiden hionta ja lämpökäsittely vaativat työskentelyolosuhteilta paljon, ja siksi yritys lähti syksyllä 2016 yhdessä Assemblin Oy:n kanssa miettimään nykyisten olosuhteiden parantamista ja mahdollisia energiansäästömahdollisuuksia Assemblinin ainutlaatuisen teollisuuden ilmanvaihtoratkaisun avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme