Suomen metsäkeskus

Metsään.fi-palvelun verkkosivut uudistuivat

Jaa

Suomen metsäkeskus on uudistanut Metsään.fi-palvelunsa verkkosivut ja parantanut palvelun käytettävyyttä pienillä muutoksilla. Metsänomistajat voivat nyt kirjautua palveluun pankkitunnusten ja mobiilivarmenteen lisäksi myös varmennekortilla.

Metsään.fi-palvelun verkkosivut ovat uudistuneet. Sivu-uudistuksen tavoitteena ovat olleet mahdollisimman selkeät sivut, joilta palvelun käyttäjien on helppo löytää oleelliset asiat. Metsään.fi-palvelun etusivulle on esimerkiksi nostettu opasvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä, joista metsänomistajat ja toimijat voivat saada apua palvelun käyttöön.

Uudistetut sivut ovat ulkoasultaan samankaltaiset kuin Metsäkeskuksen verkkosivut.

- Metsään.fi-palvelua ja verkkosivuja kehitetään asiakkaiden palautteen pohjalta. Toivommekin asiakkailta palautetta, kuinka sivujen uudistuksessa on onnistuttu ja mitä voisi vielä kehittää, sanoo metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen Suomen metsäkeskuksesta.

Kirjautuminen onnistuu nyt myös varmennekortilla

Metsään.fi-palvelun kirjautumispainikkeet metsänomistajille ja toimijoille ovat uusilla verkkosivuilla näkyvällä paikalla, etusivun yläreunassa.

Metsänomistajat voivat kirjautua Metsään.fi-palveluun pankkitunnusten ja mobiilivarmenteen lisäksi nyt myös henkilökohtaisella varmennekortilla, johon on liitetty sähköinen kansalaisvarmenne.

- Metsäkeskus hyödyntää Suomi.fi-verkkopalvelun mahdollisuuksia.  Palvelumme ovat jo kuvattuina palvelutietovarantoon, nyt otamme käyttöön Suomi.fi-tunnistautumisen. Näemme, että julkisena palveluntarjoajana on hyvä, että palvelumme ovat näkyvillä monissa kanavissa, jotta reilut 600 000 metsänomistajaa löytävät ne helposti, sanoo metsänomistajien palvelupäällikkö Veikko Iittainen Suomen metsäkeskuksesta.

Metsään.fi-palvelu  tarjoaa metsänomistajalle ajantasaisen metsävaratiedon omista metsistä. Palvelussa voi hoitaa kätevästi metsäasioita ja löytää metsätöille tekijöitä.

Syksyn aikana Metsään.fi-palveluun kirjautuneet metsänomistajat voivat osallistua Miten aiot hoitaa metsääsi? -kampanjakyselyyn. Kampanja jatkuu vuoden loppuun saakka, ja kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan raivaussaha. Arvontasäännöt löytyvät Metsäkeskuksen verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikko Iittainen
metsänomistajien palvelupäällikkö
Suomen metsäkeskus
p. 040 544 8030
veikko.iittainen(at)metsakeskus.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Metsäkeskuksen tehtävänä on edistää metsätaloutta ja alan elinkeinoja ja neuvoa metsänomistajia metsien ja metsäluonnon hoidossa sekä hyödyntämisessä. Metsäkeskus myös kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä sekä valvoo metsälainsäädännön noudattamista. Metsäkeskuksen toimintaa ohjaa ja valvoo maa- ja metsätalousministeriö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen metsäkeskus