Vaasan kaupunki - Vasa stad

Metsäkallion kuntorataa siirretään pyörätien tieltä – Alueella noudatettava erityistä varovaisuutta

Jaa

Vaasan kaupungin kuntatekniikka rakentaa pyörätieyhteyden Länsiniityn Nuotiokujalta Pohjolankadulle. Samassa yhteydessä Metsäkallion kuntorataa siirretään noin 500 metrin osuudelta. Rakennustyöt alkoivat 12.10. ja pyörätie valmistuu kokonaisuudessaan kesällä 2021.

Työn aikana Metsäkallion kuntoradan idän puoleinen osuus on pois käytöstä 15.12.2020 saakka. Samalla myös Nuotiopiirin kevyen liikenteen yhteys kuntopolulle on katkaistu. Aarnivalkeankadun päässä sijaitsevalle Bölen leikkialueelle kulku onnistuu töiden aikana Aarnivalkeankadun tai kuntopolun Metsäkallionkadun päästä.

Pyörätien ja kuntopolun rakentamisessa käytetään raskaita maansiirtokoneita ja alueella suoritetaan kivien ja kallion louhintaa. Rakennusalue rajataan kulkureiteille asennettavilla aidoilla, nauhoilla ja kieltomerkeillä. Alueella liikkuminen on kielletty ja työmaan läheisyydessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Etenkin lapsia on hyvä muistuttaa työmaan vaaroista.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme