Avain

Metsäkeiju Siiri Sinisiipi vie yhteiseen lukuhetkeen

Jaa

Maijaliisa Dieckmannin Metsäkeiju Siiri Sinisiipi on iltasatujakirja yhteisiin, tärkeisiin lukuhetkiin.

Kansi: Maijaliisa Dieckmann, Metsäkeiju Siiri Sinisiipi
Kansi: Maijaliisa Dieckmann, Metsäkeiju Siiri Sinisiipi

Siiri Sinisiipi on hyväsydäminen metsänkeiju, joka auttaa mielellään niin eläimiä kuin ihmisiä. Siiri kuiskailee neuvoja lasten korviin, lennättää hopeapölyä kirjeiden ylle, puolustaa kiusattuja ja on paikalla silloin, kun sydämessä on salaisia murheita. Vaan mitä tekee Siiri, kun mökin ukko haluaa voittaa lotossa?Yhdessä koettu iltasatuhetki on korvaamaton. Kuuntelevan lapsen on helppo heittäytyä tarinan maailmaan. Hänen sanavarastonsa ja lausetajunsa rikastuvat, mutta tärkeintä on kuitenkin olla tarinan äärellä. Maijaliisa Dieckmannin  Metsäkeiju Siiri Sinisiipi kuljettaa juuri tällaisiin hetkiin.

Maijaliisa Dieckmann on tunnettu historiallisista lasten- ja nuortenromaaneistaan. Hän puhuu voimakkaasti yhteisten lukuhetkien puolesta.

Tekijä: Maijaliisa Dieckmann
Teos: Metsäkeiju Siiri Sinisiipi
ISBN: 9789523041851
Ilmestymispäivä: 18.10.2018

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

Avain
Suomen kirjastopalvelu Oy
kustannuspäällikkö
Tiina Aalto
puh. 040 715 0901
tiina.aalto@avain.net

arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Kansi: Maijaliisa Dieckmann, Metsäkeiju Siiri Sinisiipi
Kansi: Maijaliisa Dieckmann, Metsäkeiju Siiri Sinisiipi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Avaimen kirjasyksy 2019 on julkistettu29.3.2019 12:18:00 EETTiedote

Avaimen syksyn 2019 kirjat ilahduttavat monipuolisuudellaan. Berliinin muuri murtui 30 vuotta sitten, ja Kati Koivikon teos kuljettaa DDR:n muutosten kautta tämän päivän Eurooppaan. Markku Kaskelan ja Tomi Kontion kirja houkuttelee vaelluksille Italiaan. Seija Simola oli eräs kaikkien aikojen hienoimmista laulajistamme, Ismo Loivamaa ja Pirkko Vekkeli kertovat hänen tarinansa kirjassa Kun aika on – Seija Simolan tarina. Tom of Finland -neuleet houkuttavat ulos lankakaapista teoksessa Neulo poika, neulo. Paula Hotin Gini-kirja kertoo kuningatarten ja katunaisten juomasta, ja Leena-Kaisa Laakson Puutalotarinoita lumoaa kaikki puutalojen ystävät.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme