Suomen Metsästäjäliitto ry

Metsästäjäliiton liittohallitukseen valittiin Marko Laine

Jaa

Metsästäjäliiton kevätliittokokous pidettiin Riihimäellä 22.4.2022. Kevätliittokokouksessa Varsinais-Suomen uudeksi liittohallituksen jäseneksi valittiin Salosta kotoisin oleva Marko Laine.

Metsästäjäliitossa korkeinta päätäntävaltaa käyttää kahdesti vuodessa kokoontuva liittokokous. Metsästäjäliiton kevätliittokokous pidettiin Riihimäellä lauantaina 22.4.2022.

Liittokokous vahvisti vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Kokouksen yhteydessä valittiin vuoden metsästysseuraksi Orimattilan eränkävijät.

Kaikilla piireillä edustus hallituksessa

Varsinais-Suomen piirin edustaja Veli Seikola ilmoitti liiton hallitukselle jäävänsä pois hallituksesta kesken kauden. Kevätliittokokouksessa Varsinais-Suomen uudeksi liittohallituksen jäseneksi valittiin Salosta kotoisin oleva Marko Laine. Hänet valittiin myös Metsästäjäliiton ja sen piirien omistaman Eräkontti Oy:n hallitukseen yrityksen yhtiökokouksessa.

Liittohallitus toteuttaa liittokokouksen päätöksiä. Jokaisella Metsästäjäliiton 16 piirillä on liittohallituksessa oma edustaja. Liittohallitukseen kuuluu jäsenten lisäksi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen jäsenet ja hänen varajäsenensä valitaan syysliittokokouksessa aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Laine
Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piiri
Puheenjohtaja
Hajala, Salo
Puh. 040 900 2951
marko(at)mikkolantila.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Metsästäjäliitto ry
Suomen Metsästäjäliitto ry
Kinturinkuja 4
11101 Riihimäki

Suomen Metsästäjäliitto on valtakunnallinen metsästäjien etujärjestö, jonka jäseninä on noin 145 000 metsästäjää ja 2 700 metsästysseuraa. Viime vuonna tuli kuluneeksi tasan 100 vuotta Metsästäjäliiton perustamisesta. Lue lisää Metsästäjäliiton verkkosivuilta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Metsästäjäliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme