Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Mielenilmaus Infra-liikelaitoksen ulkoistamista vastaan Oulussa 22.5.2023

Jaa
Oulun Infran työntekijät ja ammattiliitto JHL osoittavat mieltään Infra-liikelaitoksen ulkoistamista vastaan.

Mielenilmaus järjestetään maanantaina 22.5. klo 15.30–17.00 Oulun teatterin edessä (Kaarlenväylä 2), juuri ennen kaupunginvaltuuston kokousta. Paikalla ovat JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, Infra-liikelaitoksen työntekijöitä ja ammattiliitto JHL:n aktiiveja.

Mielenilmauksella vaaditaan kaupunginvaltuustoa säilyttämään Oulun Infra-liikelaitos omana toimintana. Henkilöstö on esittänyt ulkoistamiselle selkeän vaihtoehdon, jonka kaupunginhallitus päätti jääräpäisesti jättää hyödyntämättä vastoin kaupungin etua.

Oulun kaupunginvaltuusto käsittelee maanantaina 22.5. Infra-liikelaitoksen ulkoistamista. Ulkoistamisella kaupunki aikoo siirtää yli 200 henkilöä pois palkkalistoiltaan ja vaarantaa 600 alihankkijan työllisyyden.

Ammattiliitto JHL on vastustanut Oulun Infra-liikelaitoksen ulkoistamista lakolla 2.–5.5.2023.

Lisätietoja:
aluepäällikkö Tanja Tiainen, p. 050 3576 714

.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 165 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

JHL varslade för fjärde gången om strejk inom den privata socialservicebranschen och ansökningsblockad för omsorgsföretag31.5.2023 15:00:00 EEST | Tiedote

Förbundet för den offentliga sektorn och välfärdsområdena JHL utvidgar stridsåtgärderna inom den privata socialservicebranschen. Det fjärde strejkvarslet inom branschen gäller arbete inom barnskydd, omsorg och personlig assistens på olika håll i Finland. Dessutom har JHL utlyst ansökningsblockad för fyra koncerner inom omsorg.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme