Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Mielenosoitus HKL:n yhtiöittämistä vastaan ke 22.9. klo 16.30 Senaatintorilla

Jaa

Ammattiliitto JHL järjestää mielenosoituksen HKL:n yhtiöittämistä vastaan keskiviikkona 22.9. klo 16.30-18.00 Helsingin Senaatintorilla.

Helsingin kaupunginvaltuusto päättää keskiviikkona 22. syyskuuta, tehdäänkö HKL:stä yhtiö. Yhtiöittämiseen liittyy suuria riskejä ja epäselvyyksiä. YT-neuvotteluissa on salattu asioita ja JHL on tehnyt neuvotteluista poliisille tutkintapyynnön.

Haluamme pitää Helsingin ratikka- ja metroliikenteen sujuvana ja päätöksenteon avoimena. HKL:n yhtiöittäminen ei edistä näitä tavoitteita. 

Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisia turvavälejä. Ethän tule paikalle sairaana.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme