Vaasan kaupunki - Vasa stad

Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti väliaikaisiin tiloihin

Jaa

Vaasan mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti toimii väliaikaisesti ajalla 1.7. – 11.8.2019 Kirkkopuistikon terveysaseman tiloissa, osoitteessa Kirkkopuistikko 26. Muutto johtuu Vaasanpuistikko 20:ssä sijaitsevan kiinteistön remontista. Horisontin asiakkaiden vastaanotto ja puhelinnumerot toimivat normaaliin tapaan muutosta huolimatta.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

Kyseisenä aikana 1.7. – 11.8.2019 Kirkkopuistikon terveysaseman toiminta on yhdessä muiden terveysasemien kanssa keskitetty Tammikaivon terveysasemalle perinteiseen tapaan.

Horisontti on kokonaan suljettuna 15. – 28.7.2019 kesälomien vuoksi. Horisontti on takaisin omissa tiloissaan Vaasanpuistikko 20:ssä 12.8.2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Horisontin johtaja ohjaaja Jaana Kurki, puh. 040 658 1042, jaana.kurki@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme