Teee Club

Miesten paitakerho Teee Club tarjoilee tyyliä suoraan kotiovelle

Jaa

TIEDOTE 11.1.2018. Marraskuussa 2017 suurelle yleisölle ovensa avannut Teee Club on pienen kaveriporukan ideasta syntynsä saanut miesten tinkimätön t-paitakerho, joka postittaa jäsenilleen yksilöllisen designpaidan kuukausittain kiinteään pakettihintaan.

Uniikkeja printtejä yhdistettynä vaivattomuuteen

Uuden ajan paitakerhon ytimessä ovat suomalaisen miehen vartalolle mitoitetut, 100 % luomupuuvillaiset t-paidat sekä vaihtelevien kuvittajien suunnittelemat uniikit printit. Yhdistettynä suoraan postiluukuusta tipahtavan paketin vaivattomuuteen ja edulliseen jäsenhintaan, Teee Club tarjoaa jotain täysin uutta oman arvonsa tuntevalle miehelle.

Kipinänä turhautuminen kalliisiin merkkipaitoihin

”Kaikki alkoi frendiporukkamme turhautumisesta kalliisiin merkkipaitoihin ja kaupoissa kiertämiseen. Logoutopiassa eläminen käy sekä lompakon että ajan päälle, joten päätimme suunnitella itse paitoja, joiden takana voimme seistä”, kiteyttää Jaajo Linnonmaa, yksi Teee Clubin perustajista.

”Käytännössä kaveripiirimme vain räjähti ennätysnopeudella koko Suomen laajuiseksi. Klubilaiset on helppoa bongata katukuvasta, sillä paitojamme ei saa mistään muualta. Se luo yhteisöllisyyttä ja fiilistä”, Linnonmaa jatkaa.

Suosittelemalla Teee Clubia eteenpäin ja kerryttämällä pistesaldoa, jäsenet voivat myös lunastaa kustomoituja tuotteita ilmaiseksi. Pian klubilaisille aukeaa myös mahdollisuus hankkia edeltävien kuukausien paitoja huokeaan hintaan. Teee Clubilaiseksi liittyminen tapahtuu verkkosivujen kautta ympäri vuoden, vaikka suoraan kotisohvalta. Valittavana on jäsenyyspaketteja kolmesta kuukaudesta kokonaiseen vuoteen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jaajo Linnonmaa
Founding Partner
jaajo@teee.fi
p. 040 590 0199

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Me ollaan Teee Club. Uniikki teeepaitakerho ja tiivis yhteisö oman arvonsa tunteville miehille, jota sitoo huoleton mutta tinkimätön asenne ja usko kestävyyteen, helppouteen ja tyylikkäisiin paitoihin. Vähän kuin 2020-luvun salaseura, parasta parhaille - Teee Clubin jäsenille. 

www.teee.fi

Teee Club somessa: www.facebook.com/teeeclub / www.instagram.com/teeeclub

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.