Messukeskus

Mihin markkinointi on menossa? Tätä pohditaan Markkinoinnin viikko 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.

Jaa

Markkinoinnin viikko 2017 tuo saman katon alle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin strategiasta päättävät asiantuntijat. Kahden päivän aikana tapahtumassa vierailee yli 5000 alan ammattilaista. Tapahtuma koostuu seminaaripuheenvuoroista, paneelikeskusteluista sekä kattavasta näyttelyalueesta. Tapahtuma tehdään yhteistyössä Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n kanssa. Tapahtumassa juhlitaan myös vuosipäiviä. Markkinoinnin viikko täyttää 10 vuotta ja Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL täyttää 75 vuotta. Tätä merkkipaalua juhlistetaan ensimmäisenä tapahtumapäivänä klo 15.30 alkaen.

Monipuolinen seminaariohjelma

Seminaariohjelma tarjontaa on kolmella lavalla. Tapahtuman avaus on 5.9. klo 9.15 Suomi Nousuun lavalla, jossa on puhumassa toimitusjohtaja Mikael Jungner otsikolla Markkinointi, viestintä ja liikkeenjohdon konsultointi konvergoituvat kaikkea bisnestä kasvattavaksi toimialaksi ja nostavat Suomen.

Tapahtumassa on paljon ajankohtaisia puheenvuoroja ja mm. Suomen ja Ruotsin Facebookin maajohtaja Sam Rihani saapuu tapahtumaan ja hänen puheenvuoronsa on 5.9. klo 10.30 Suomi Nousuun -lavalla. Aiheena on How people discover and buy a brand in a mobile world.

Kultasulka palkinto

Perinteikäs Kultasulka -kilpailu järjestetään jälleen vuoden tauon jälkeen. Kultasulka kilpailussa etsitään teoksia, jotka ovat kehittäneet mainos-, markkinointi-, ja viestintäalaa. Kilpailun tavoitteena on rohkaista ja kannustaa markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja viestinnän ammattilaisia julkaisemaan teoksia, jotka kehittävät alan toimintaa ja lisäävät sen arvostusta liiketoiminnan johdon ja vaikuttajien keskuudessa. Voittaja julkistetaan 6.9. klo 12.30 Suomi Nousuun –lavalla.

Ajankohtaisia paneelikeskusteluita

Kun mikään ei muutu, vaikka kaikki muuttuu. Ja kaikki muuttuu, vaikkei mikään muutu –paneelikeskustelu käydään 5.9. klo 15.30 Tunne ja tieto –lavalla. Paneelissa katsotaan aikaa taaksepäin ja pohditaan mikä on muuttunut vai onko sittenkään mikään. Panelisteina Mikael Jungner, Ami Hasan, Tuula Kallio, Veli-Pekka Ääri ja Tarja Jussila.

Viestintä kansainvälistyy –oletko mukana? –paneelikeskustelu käydään 6.9. klo 14.00 Tunne ja tieto –lavalla. Panelisteina ovat Liisa Kivelä (Kone), Sari-Liia Tonttila (Ahjo Communications), Vesa Häkkinen (Ulkoministeriö) ja Peter Vesterback (Lightneer).

Lehdistötilaisuus

Lehdistöinfo Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa tiistaina 5.9. klo 9.00 (Messukeskus Helsinki, Messuaukio 1, eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Aamukahvit ja ohjelma klo 9.00 alkaen

  • Uusi tapahtumakokonaisuus – ideoita ja intoa syksyn töihin! myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen, Messukeskus
  • Kilpailukykymme olisi parempi, jos osaisimme markkinoida toimitusjohtaja Tarja Virmala, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL
  • Yrittäjyyden muutos ja merkitys toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät

Voit akkreditoitua tapahtumiin ennakkoon: https://ilmo.contio.fi/messukeskus_lehdisto/main.aspx?id=100

tai paikan päällä Messukeskuksessa (Lehdistökeskus, eteläinen sisäänkäynti, 2.kerros).  

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. 

 

Tervetuloa Markkinoinnin viikko 2017-tapahtumaan!

Aika: Ti 5.9.2017 klo 9-17.30 ja ke 6.9.2017 klo 9-16

Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Tapahtumaan on vapaa pääsy, median ilmoittautuminen ja akkreditointi tapahtuu https://ilmo.contio.fi/messukeskus_lehdisto/main.aspx?id=100

tai paikan päällä Messukeskuksessa (Lehdistökeskus, eteläinen sisäänkäynti, 2.kerros).  

Lisätiedot: tuottaja Irina Liimatainen, 040 5890 115, irina.liimatainen@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme