McDonald's

Miia Makkonen aloittaa McDonald’s-yrittäjänä

Jaa

Suomen McDonald’s saa uuden yrittäjän, kun Miia Makkonen aloittaa McDonald’s-yrittäjänä Porvoon ravintolassa toukokuun alussa.

Miia Makkonen aloittaa uutena McDonald’s-yrittäjänä toukokuun alussa. Makkonen ottaa luotsattavakseen Porvoon McDonald’s-ravintolan.

”Tartun uuteen tehtävääni McDonald’s-yrittäjänä tarmokkaasti ja hymyssä suin. Asiakkaat, henkilöstö, logistinen toimivuus ja ruoka ovat asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti. Porvoo on kaunis ja elinvoimainen kaupunki, ja Mäkkäri on paikallisille hyvin tärkeä, niin ruokapaikkana kuin työllistäjänäkin. Olen todella innoissani tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta”, Miia Makkonen sanoo.

Uudella McDonald’s-yrittäjällä on monipuolista työ- ja yrittäjäkokemusta ravintola-alalta. Hän on työskennellyt muun muassa Holiday Club -ketjussa ja toiminut ravintolayrittäjänä yhdessä miehensä kanssa muun muassa Sotkamossa, Pickalan Golfravintoloissa ja viimeisimpänä Helsingin Suomalaisen Klubin ravintolassa.

”Miialla on merkittävä kokemus ravintola-alalta. On hienoa saada hänet ketjumme palvelukseen yrittäjän roolissa. Miiassa yhdistyvät erinomaiset johtamistaidot sekä kyky nostaa asiakas ja henkilöstö keskiöön. Toivotan Miian lämpimästi tervetulleeksi uudeksi McDonald’s-yrittäjäksemme”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Porvoon McDonald’s-ravintola siirtyy Makkosen omistukseen toukokuun alussa. Ravintola on tällä hetkellä kiinni remontin vuoksi, mutta remontin on tarkoitus valmistua vapuksi. Ravintolan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palvelukseen.

Suomen McDonald’s-ravintoloissa toimii Miia Makkosen aloitettua 12 McDonald’s-yrittäjää. Yrittäjyys McDonald’s-ketjussa tarjoaa pitkäaikaisen mahdollisuuden oman yrityksen kannattavaan kasvuun yhden maailman tunnetuimman liikemerkin ja valmiin liiketoimintakonseptin avulla. Suomessa keskikokoisen McDonald’s-ravintolan liikevaihto on lähes kolme miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 50 henkilöä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Miia Makkonen, puh. +358 50 582 9085, miia.makkonen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Miia Makkonen
Miia Makkonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme