STT

Mika Roman STT Viestintäpalveluiden liiketoimintajohtajaksi

Jaa

eMBA Mika Roman, 40, on nimitetty STT-Lehtikuvassa liiketoimintajohtajaksi 1.5.2015 alkaen. Hän vastaa konsernin viestintäpalveluliiketoiminnasta ja sen kasvusta. Nimitys kuvastaa liiketoiminta-alueen merkityksen kasvua osana STT-Lehtikuvan liiketoimintaa.

Mika Roman
Mika Roman

Mika Roman toimii tällä hetkellä STT-Lehtikuvassa Viestintäpalvelut -yksikön liiketoimintapäällikkönä. Roman on ollut konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2013.

"Viestinnän mittaaminen, mediajulkisuuden analysointi sekä uudet, digitaaliset viestinnän muodot ovat tulevaisuudessa merkittävässä roolissa, kun kasvamme tällä sektorilla", Mika Roman sanoo.

Lisätietoja

Mika Roman, liiketoimintapäällikkö STT Viestintäpalvelut, 0400 393155, mika.roman@stt-lehtikuva.fi

Mika Pettersson, vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja, 040 5078803, mika.pettersson@stt-lehtikuva.fi

www.viestintapalvelut.fi

Kuvat

Mika Roman
Mika Roman
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme