McDonald's

Mikkelin McDonald’s laajentaa kotiinkuljetusmahdollisuuksia yhteistyössä Foodoran kanssa

Jaa

McDonald’sin ruokia saa tilattua kotiovelle Mikkelin Graanin McDonald’s-ravintolasta jatkossa myös Foodoran kautta. McDelivery-kotiinkuljetus käynnistyy perjantaina 3. heinäkuuta.

McDonald's-yrittäjä Hannu Summanen.
McDonald's-yrittäjä Hannu Summanen.

McDonald’s-yrittäjä Hannu Summasen omistama Mikkelin McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa perjantaina 3. heinäkuuta.

”Olemme todella iloisia, että voimme laajentaa McDelivery-kotiinkuljetuspalvelua Mikkelin ravintolassamme. Asiakkaat ovat ottaneet kuljetuspalvelumme hyvin vastaan, ja uskomme, että asiakkaat arvostavat sitä, että meidät löytää molemmista kotiinkuljetuspalveluista”, kertoo yrittäjä Hannu Summanen.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

Mikkelin Graanin McDonald’s käynnisti viime marraskuussa kotiinkuljetukset Woltin kanssa. ”Kotiinkuljetuspalvelu on löytänyt runsaasti kysyntää ja uusia asiakkaita etenkin tänä keväänä. Suosituimmaksi tuotteeksi kotiinkuljetuksissa on noussut Big Mac”, kertoo Hannu Summanen.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille jo 22 kaupungissa yhteensä 38 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

McDonald’s-yrittäjä Hannu Summanen, puh. 040 579 4377, hannu.summanen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

McDonald's-yrittäjä Hannu Summanen.
McDonald's-yrittäjä Hannu Summanen.
Lataa
Mikkeli Graanin kotiinkuljetusalue.
Mikkeli Graanin kotiinkuljetusalue.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 64 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 54 eli yli 84 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Happy Meal -linnunpöntöt tarjoavat turvaa yli 1400:lle lintuperheelle11.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

McDonald’s käynnistää 13. elokuuta yhdessä BirdLife Suomen kanssa kolopesijöiden suojelua tukevan kampanjan. McDonald’s jakaa Happy Meal -aterian ostajille yli 1 400 itsekoottavaa Happy Meal -linnunpönttöä ja tukee lisäksi lintujen suojelua lahjoittamalla BirdLife Suomelle 10 000 euroa. Linnunpöntöt ovat jaossa lauantaina 26. syyskuuta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa 20 ensimmäiselle Happy Meal -aterian ostajalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme