SPR Veripalvelu

Mikkelin verenluovutustilaisuudet ainoastaan ajanvarauksella 2.1.2020 alkaen

Jaa

Kuopion liikkuva veripalvelu aloittaa Mikkelissä kokeilun, jossa verenluovutustilaisuuteen tullaan ainoastaan ajanvarauksen kautta. Tilaisuudet, joissa kokeilu on käytössä, järjestetään 2.1., 22.1., sekä 27.2.2020. Tämän jälkeen arvioidaan, otetaanko malli käyttöön pysyvästi.

- Ajanvarauksen kautta toivomme, että asiakkaiden jonotusajat lyhenevät ja henkilökunta pystyy paremmin ennakoimaan saapuvan asiakasmäärän, alue-esimies Paula Korhonen taustoittaa.

Kuopion liikkuva veripalvelu aloitti pilottitoimistona elokuussa 2018 kokeilemaan ajanvarausmahdollisuutta kaikissa Itäisen Suomen verenluovutustilaisuuksissa. Joensuun luovutustilaisuudet muuttuivat ainoastaan ajanvarauksella toimiviksi elokuusta 2019.

- Joensuusta saadut palautteet ovat olleet erittäin positiivisia sekä asiakkaiden että henkilökunnan osalta. Myös mikkeliläiset verenluovuttajat ovat olleet aktiivisia ja ottaneet ajanvaraustoiminnan luontevaksi osaksi verenluovutukseen saapumista, Korhonen iloitsee.

Ajanvaraus tehdään verkossa osoitteessa https://nettiaika.fi/VeripalveluKuopio#/.
Käytännössä asiakas varaa järjestelmästä 30 minuutin aikavälin, jonka sisällä hän tulee rekisteröitymään tilaisuuteen.

-Asiakkailta toivomme täsmällisyyttä siinä, että kun ajanvarauksen on tehnyt, saapuu paikalle tuon aikajakson aikana. On myös tärkeätä muista perua varattu aika, jos estyy saapumasta tilaisuuteen, Paula Korhonen muistuttaa.

Lisätietoja ajanvarauksesta

Ajanvarausjärjestelmään

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alue-esimies Paula Korhonen, paula.korhonen(at)veripalvelu.fi
p. 029 3001 667 tai 050 390 3492

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu
Kivihaantie 7
00310 HELSINKI

vaihde 029 300 1010https://www.veripalvelu.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolu- ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60,5 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SPR Veripalvelu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme