Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Mikko Komulainen on valittu Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi

Jaa

Keski-Uudenmaan aluevaltuustossa tehtiin torstaina 22. syyskuussa merkittävä päätös: Keski-Uudenmaan aluevaltuusto päätti kokouksessaan valita Mikko Komulaisen Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi.

Komulainen toimii nykyisin Forssan seudun hyvinvointiyhtymän yhtymäjohtajana. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden tohtori.

- Valtuusto kävi perusteellisen keskustelun kärkiehdokkaista ja siitä, mitä tulevalta hyvinvointialuejohtajalta edellytetään. Molempien kärkihakijoiden osaamisesta kertoo se, että vaali oli erittäin tasainen. Onnittelen valittua hyvinvointialuejohtajaa valtuuston osoittamasta luottamuksesta, toteaa aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Vaali hyvinvointialueen johtajavalinnasta toimitettiin suljetulla lippuäänestyksellä. Komulainen sai yli puolet annetuista äänistä lippukierroksella. Ääniä annettiin yhteensä 69. Edellytys suoraan valituksi tulemiselle oli, että hakija saa ensimmäisellä kierroksella yli puolet annetuista äänistä. Äänet jakautuivat seuraavasti Mikko Komulainen 35 ääntä, Pirjo Laitinen-Parkkonen 33 ääntä ja yksi (1) tyhjä.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virka oli haettavana 29.7.–12.8. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Viran kelpoisuusehdot olivat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, useamman vuoden konsernitasoinen johtamiskokemus sekä sosiaali- ja/tai terveydenhuollon toimialatuntemus. Kaikkiaan virkaan haki kahdeksan henkilöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen päätöksiä 14.9.2215.9.2022 13:16:27 EEST | Tiedote

Aika 14.9.2022, klo 15:00 Paikka Järvenpää, Järvenpää-talo Käsitellyt asiat § 97 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 98 Tiedoksi Esitys: Aluehallitus päättää merkitä asiat tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 99 Hyvinvointialueen johtajan valinta Esitys: Aluehallitus päättää että asia käsitellään puheenjohtajan selostuksen pohjalta ilman viranhaltijan esitystä ja että puheenjohtajan ehdotus on käsittelyn pohjana eikä vaadi kannatusta. Lisäksi aluehallitus päättää esittää aluevaltuustolle, ​että aluevaltuusto päättää suorittaa hyvinvointialuejohtajan virkavaalin,​ virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa,​ todeta, ​että valinta on ehdollinen siihen asti, ​kunnes valittu on esittänyt terveydentilastaan hyväksyttävän todistuksen Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 100 Johtajien pätevyysvaatimukset

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme