Royal Ravintolat Oy

Mikko Leppilampi kutsuu ystävänsä keikalle - huippuartistit valloittavat Casino Helsingin lavan kahtena iltana syyskuussa

Jaa

Mikko Leppilampi, kiistatta yksi Suomen suosituimpia esiintyjiä, isännöi syyskuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.9. Casino Helsingissä ainutlaatuista musiikkishow’ta.

Show’n aikana Fennia Salongin hulppealle lavalle nousee Suomen eturivin artisteja. Eri iltoina Mikon kanssa nähdään mm. Janna, Kasmir, Pete Parkkonen, Teemu Roivainen sekä perjantain näytöksessä myös Krista Siegfrieds sekä Elias Kaskinen. Artisteja säestää kahdeksanhenkinen orkesteri.

”Bändi on kasattu ihan Suomen huippumuusikoista ja meidän mukana lavalla Casino-maailmaa fiilistelemässä ainakin Janna, Kasmir, Pete Parkkonen, Krista Siegfrieds, Elias Kaskinen, Teemu Roivainen, Sebastian Rejman ja saattaa hyvinkin olla, että messiin hyppää vielä lisääkin frendejä! Näissä illoissa ei kukaan vedä omia biisejä, vaan kaikki on valinnut omia Casino-henkisiä suosikkejaan, joita pääsevät nyt tulkitsemaan livenä ison bändin kanssa. Biisikavalkadi tulee koostumaan aina Sinatrasta Billie Holidayhin ja Justin Timberlakesta Bruno Marsiin ja tottakai mukana on myös Elviksen Vegas-klassikoita ja muita tähän meininkiin sopivia! Ihan varmasti hauskat illat niin lavalla, kuin jengillä pöydissäkin”, illan maestro Mikko Leppilampi lupaa.

Casino Helsingin Show & Dinner -illoille ominaiseen tapaan esityksen aikana nautitaan myös maittava ja yllätyksellinen illallinen. Kahden ja puolen tunnin show’n jälkeen ilta jatkuu elämystä rikkaampana seinän toisella puolen, Casino Helsingin viihtyisissä puitteissa ja ravintoloissa.

Mikko & Friends

pe 29.9. ja la 30.9.2017 klo 19.00

Liput 99 € sisältäen menun ja esityksen - Lippu.fi

K-18, Henkilöllisyys todistettava

Casino Helsinki, Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Satu Paronen
ravintolapäällikkö
Casino Helsinki
+358 50 555 4389
satu.paronen@royalravintolat.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa ja 20 Hanko Sushi- ja 7 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli yli 100 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Royal Ravintolat Oy

Ravintola Farouge avautuu uuteen loistoonsa14.2.2018 10:00Tiedote

Royal Ravintolat jatkaa panostustaan arvostettuihin klassikkoravintoloihin, kun värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge palautetaan parin vuoden tauon jälkeen Helsingin ravintolakentälle. Täysin uusi ravintolatila on löytynyt Kasarmitorin laidan Valon talosta, jonka katutasoon kesän jälkeen avattavasta uudesta Farougesta tulee ravintoloitsija Viviane Kallion mukaan viihtyisämpi kuin koskaan.

Hieta on Nokan moderni näkemys yli satavuotiaasta kortteliravintolasta24.1.2018 12:00Tiedote

Mediatiedote 24.1.2018. Suomen ravintolaparhaimmistoon kuuluva Nokka laajensi gastronomista reviiriään Katajanokalta Hietalahteen, kun Hieta siirtyi Nokka-ravintoloiden siipien alle. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikan luotsaamina Hieta hyödyntää emoravintolan laadukasta tuottajaverkostoa ja muodostaa Hietalahden perinteikkäälle kortteliravintolalle entistä tiiviimmän yhteyden kotimaisen alkutuotannon ja laadukasta ruokaa arvostavien asiakkaiden välillä. Nokan tuoman keittiö- ja palvelunäkemyksen avulla Hieta haluaa nousta Helsingin parhaimpien korttelibistrojen joukkoon.

Siipikaupungista myös Suomen paistinkääntäjien pääkaupunki – Tampere-talolla eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä suomalaisista ravintoloista29.11.2017 15:40Tiedote

Tiedote 29.11.2018/Vapaa julkaistavaksi. Tampere-talolla on poikkeuksellisen suuri määrä kansainvälisen paistinkääntäjien Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenkäätyjä. Royal Ravintoloilla on suurin määrä käätyjä koko maassa, joista Tampere-talolla on huimat yhdeksän käätyä, mikä tekee Tampere-talosta Suomen ravintolakulttuurin huippuyksikön. Hienoa saavutusta juhlistetaan avaamalla Tampere-talolle seinä käädyille ja kunniakirjoille joulukuun alussa.

Ravintola Palace houkutteli saliinsa suomalaisen viinimaailman tähtiä28.11.2017 12:08Tiedote

TIEDOTE 28.11.2017. Helsingin Eteläranta 10:n ravintola Palace on saanut keittiönsä lisäksi Suomen kirkkaimpia tähtiä vastaamaan myös viinitarjonnastaan. Viinimestareiden kolminkertainen Suomen mestari ja Pohjoismaiden parhaaksi sommelieriksi vuonna 2003 valittu Juha Lihtonen tekee lähes 15 vuoden jälkeen paluun ravintolasaliin. Hänen parinaan toimii nuoremman viinimestarisukupolven nouseva tähti sommelière Riina Nissinen, joka on vastannut Palacen viinilistan rakentamisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme