Royal Ravintolat Oy

Mikko Leppilampi kutsuu ystävänsä keikalle - huippuartistit valloittavat Casino Helsingin lavan kahtena iltana syyskuussa

Jaa

Mikko Leppilampi, kiistatta yksi Suomen suosituimpia esiintyjiä, isännöi syyskuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.9. Casino Helsingissä ainutlaatuista musiikkishow’ta.

Show’n aikana Fennia Salongin hulppealle lavalle nousee Suomen eturivin artisteja. Eri iltoina Mikon kanssa nähdään mm. Janna, Kasmir, Pete Parkkonen, Teemu Roivainen sekä perjantain näytöksessä myös Krista Siegfrieds sekä Elias Kaskinen. Artisteja säestää kahdeksanhenkinen orkesteri.

”Bändi on kasattu ihan Suomen huippumuusikoista ja meidän mukana lavalla Casino-maailmaa fiilistelemässä ainakin Janna, Kasmir, Pete Parkkonen, Krista Siegfrieds, Elias Kaskinen, Teemu Roivainen, Sebastian Rejman ja saattaa hyvinkin olla, että messiin hyppää vielä lisääkin frendejä! Näissä illoissa ei kukaan vedä omia biisejä, vaan kaikki on valinnut omia Casino-henkisiä suosikkejaan, joita pääsevät nyt tulkitsemaan livenä ison bändin kanssa. Biisikavalkadi tulee koostumaan aina Sinatrasta Billie Holidayhin ja Justin Timberlakesta Bruno Marsiin ja tottakai mukana on myös Elviksen Vegas-klassikoita ja muita tähän meininkiin sopivia! Ihan varmasti hauskat illat niin lavalla, kuin jengillä pöydissäkin”, illan maestro Mikko Leppilampi lupaa.

Casino Helsingin Show & Dinner -illoille ominaiseen tapaan esityksen aikana nautitaan myös maittava ja yllätyksellinen illallinen. Kahden ja puolen tunnin show’n jälkeen ilta jatkuu elämystä rikkaampana seinän toisella puolen, Casino Helsingin viihtyisissä puitteissa ja ravintoloissa.

Mikko & Friends

pe 29.9. ja la 30.9.2017 klo 19.00

Liput 99 € sisältäen menun ja esityksen - Lippu.fi

K-18, Henkilöllisyys todistettava

Casino Helsinki, Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Satu Paronen
ravintolapäällikkö
Casino Helsinki
+358 50 555 4389
satu.paronen@royalravintolat.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa ja 20 Hanko Sushi- ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Royal Ravintolat Oy

Ravintola Farouge tekee paluun23.10.2017 09:00Tiedote

Värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge tekee paluun yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa. Mannerheimintielle alkujaan perustettu ja sittemmin lähes kaksi vuosikymmentä Yrjönkadun ja Iso-Roobertinkadun kulmassa ilahduttanut Farouge tuli tunnetuksi paitsi erinomaisesta ja Suomessa tuolloin uudesta, lähi-idän yrttipitoisesta makumaailmastaan, myös niin ikään eksoottisesta, sydämellisen palvelun synnyttämästä tunnelmastaan. Yhteistyö Royal Ravintoloiden kanssa herättää legendaarisen Farougen henkiin aluksi tapahtuma- ja catering-palveluna samalla, kun ravintolalle etsitään Helsingistä sopivaa liiketilaa.

Ravintola Nokka suurempaan rooliin suomalaisen ruoan lähettiläänä19.10.2017 15:00Tiedote

Royal Ravintolat luo suomalaisen ruokakulttuurin hyväksi tekemästään intohimoisesta työstään tunnetun Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja aisaparinsa, vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä on toimia entistä aktiivisempana linkkinä kotimaisten tuottajien ja kuluttajien välillä. Nokka-ravintolat käsittävät Katajanokalla sijaitsevan nimeään kantavan lippulaivaravintolan lisäksi ruoanlaittoon liittyvää koulutusta, pientilallisia esitteleviä kuluttajatapahtumia, lähiruokaan liittyvää konsultointia, sekä uutena yksikkönä myös keväällä avatun Hieta-ravintolan.

Hans Välimäki ja Eero Vottonen isännöivät Palacen maatilamarkkinoita 17.10.12.10.2017 12:05Tiedote

Legendaarisen ravintola Palacen 22. marraskuuta avaavat keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet laadukkaat suomalaiset ruokatuottajat esittäytymään Palacen maaatilamarkkinoille Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle tiistaina 17.10. Yleisölle avoimen tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen Suomen parhaat raaka-aineet ja niiden tuottajat sekä laadukkaimpia raaka-aineita käyttävät ravintolat ja muut kotimaisen ruoan ystävät.

Hans Välimäki lyfter restaurang Palace tillbaka till sin glans27.9.2017 09:30Tiedote

Den mest kända och internationellt uppskattade finska köksmästaren genom tiderna Hans Välimäki övertar restaurang Palaces kök som öppnar igen i november. Välimäki återvänder efter fyra sabbatsår till fine dining och har bett Eero Vottonen, som är i toppen på de finländska kockarnas egna rankinglista, som partner till Palaces kök. Duons målsättning är att återställa den ställning som Palace förtjänar, alltså bokstavligen till toppen på den moderna finländska gastronomin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme