Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mini Tattoo -yleisötapahtuma vaikuttaa liikenteeseen Helsingin keskustassa maanantaina 11. heinäkuuta

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Senaatintorin ympäristössä maanantaina 11.7.2022. Varsinaiset kadun sulkemiset tehdään noin kello 05 – 14. Poikkeusjärjestelyt toteutetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Unioninkatu suljetaan pohjoisen suuntaan välillä Aleksanterinkatu – Yliopistonkatu ja liikenne ohjataan reitille Aleksanterinkatu– Snellmaninkatu– Kirkkokatu– Unioninkatu. Hallituskatu suljetaan välillä Unioninkatu– Snellmaninkatu ja  läpiajo on kielletty välillä Snellmaninkatu– Mariankatu.

Joukkoliikenne: Saattaa aiheuttaa pieniä viivästyksiä raitioliikenteessä.

Polkupyörät: Samat vaikutukset kuin moottoriajoneuvoliikenteelle.

Jalankulkijat: Senaatintori on rajattu tapahtumaa varten.

Bussipysäkki: Senaatintorin matkailuliikenteen pysäkit ovat pois käytöstä, korvaava pysäkki Unioninkadulla Tuomiokirkkoa vastapäätä. Hop on-hop off- pysäkki Unioninkadulla on pois käytöstä tapahtuman aikana kello 06-15.

Haminan kaupunki, Hamina Tattoo  pahoittelee liikennejärjestelyistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hamina tattoo - Mini tattoo, Helsinki
Saija Ristola
saija.ristola@hamina.fi
puh. +358 50 448 8073

Helsingin kaupunki
alueiden valvonta
Jussi Lehtinen, tarkastaja
jussi.lehtinen@hel.fi
puh. 09 310 42190

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin päästöt eivät laske odotetusti – Hiilineutraali Helsinki -ohjelmaa päivitetään12.8.2022 12:03:31 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuonna 2030. Vaikka merkittäviä päästövähennyksiä on jo saatu tehtyä, kehitys on tavoitteeseen nähden liian hidasta – HSY:n päästölaskennan mukaan kaupungin päästöt pysyivät vuonna 2021 edellisen vuoden tasolla. Hiilineutraali Helsinki -ohjelmalla tähdätään suorien päästöjen vähentämiseen, ja kaupunki vastaa haasteeseen päivittämällä ohjelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme