Vaasan kaupunki - Vasa stad

Minister Skinnari besöker Vaasa bibliotek för att diskutera regeringsprogrammet 9.8.

Dela

Utvecklings- och utrikeshandelsminister Ville Skinnari besöker Vasa huvudbibliotek fredagen den 9 augusti kl. 12:30. Under sommaren reser statsminister Antti Rinnes regering runt i landet för att diskutera sitt regeringsprogram med finländarna.

Syftet med diskussionsmötena på bibliotek är att redogöra för regeringens viktigaste mål och få respons på regeringsprogrammet.


Diskussionsmötena är öppna för alla. Publiken har möjlighet att ställa frågor till ministrarna och kommentera regeringsprogrammet. Mötena kan också följas på utrikesministeriets Twitterkonto @ulkoministerio.


Närmare information om tidigare och kommande biblioteksbesök finns på statsrådets webbplats https://valtioneuvosto.fi/rinteen-hallitus/kirjastokiertue (på finska). Biblioteksturnén kan också följas i sociala medier med hashtaggarna #kirjastokiertue och #biblioteksrunda.

Nyckelord

Kontakter

Petri Salo, tfn 0295 351 018 Petri.Salo@formin.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum