Espoon kaupunki - Esbo stad

Minun Suomeni - luontovalokuvanäyttely Villa Elfvikin luontotalossa

Jaa

Biofoto Finland ry juhlistaa valokuvanäyttelyllään Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Yhdistyksen jäsenet haluavat kuvillaan muistuttaa, että luonto tarvitsee huolenpitoa säilyäkseen ja samalla tuo myös hyvinvointia meille ihmisille. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 18.10. - 27.11.2017.

Kauris ilta-auringossa, kuvaaja Elisabeth Damstén
Kauris ilta-auringossa, kuvaaja Elisabeth Damstén

Näyttelyn kolmekymmentä valokuvaa eri kuvaajilta esittelevät monimuotoista luontoamme. Mukana on kuvia niin kauniista yksityiskohdista kuin henkeäsalpaavista maisemistakin. Upeiden kuvien lisäksi näyttelyssä pääsee myös kurkistamaan kuvaajien mietteisiin siitä, mikä heitä kiehtoo luonnossa ja sen kuvaamisessa.

”Liikkuessani luonnossa kameran kanssa saan saman tunteen kuin pienenä lapsena, kun juoksin ulos leikkimään. Iloista jännitystä ja odotusta siitä, mitä kulman takaa ilmestyy”, kuvailee Elisabeth Damstén. Näyttelyssä on hänen kuvansa tien mutkan takaa ilmestyneestä kauriista ilta-auringossa.

Vuonna 2010 perustettu Biofoto Finland on ensimmäinen suomenruotsalainen luontovalokuvaukseen keskittynyt yhdistys. Se pyrkii tavoittamaan sitä jatkuvasti kasvavaa joukkoa, joka on kiinnostunut luontokuvauksesta.

Jäsenistöön kuuluu niin luontoa tuntevia harrastajavalokuvaajia, luontokirjailijoita, kuvataiteilijoita kuin ammattikuvaajia. Jäsenet toimivat ruotsinkielisellä rannikolla, heitä on Uudeltamaalta ja Turunmaalta aina Pohjanmaalle asti. Näyttelyn kaikki tekstit ovat suomeksi ja ruotsiksi.

Villa Elfvikin luontotalo (Elfvikintie 4, Espoo) on avoinna ma-pe klo 9–15 ja su klo 10–16. Pyhäinpäivänä la 4.11. klo 10-16. Café Elfvik on avoinna viikonloppuisin ja pyhinä talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon on maksuton.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heidi Holmlund, BioFoto Finland ry, puh. 050 344 3506, biofoto.finland@gmail.com, www.biofoto.fi

Katri Luukkonen, suunnittelija, puh. 043 826 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Kauris ilta-auringossa, kuvaaja Elisabeth Damstén
Kauris ilta-auringossa, kuvaaja Elisabeth Damstén
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta.

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

EMMA avaa syksynsä vahvoilla nykytaiteilijoilla: Outi Pieski, Alicja Kwade ja Kate McIntosh15.8.2018 08:20Tiedote

EMMA – Espoon modernin taiteen museon syksyn ohjelmisto tuo esiin kansainvälisiä eturivin nykytaiteilijoita: Outi Pieskin, Alicja Kwaden ja Kate McIntoshin. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan vaihtuviin kokoelmia esitteleviin näyttelykokonaisuuksiin. 50-vuotiaan Futuron juhlavuosi huipentuu Näyttelykeskus WeeGeellä, kun Mika Taanilan Futuro-taloon luoma ääni-installaatio Muovisydän avautuu yleisölle perjantaina 17.8.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme