Vaasan Sähkö Oy

Missä ovat Suomen nokkelimmat energiansäästäjät? Alakouluille suunnattu kilpailu herättää pohtimaan, miten energiaa voisi säästää.

Jaa

Valtakunnallisen Energiansäästöviikon (9.–15.10.) yhteydessä käynnistyy kilpailu, jossa koululuokka voi voittaa 3D-tulostimen keksimällä nerokkaita energiansäästökeinoja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen alakoulut.

Energiansäästöviikon aikana pohditaan, miten energiankulutusta voidaan pienentää esimerkiksi kouluissa, työpaikoilla, liikenteessä ja kotona. Marraskuun 3. päivään kestävä kilpailu Suomen nokkelimmat energiansäästäjät kerää alakoululaisten parhaat vinkit energiansäästöön.

Kilpailuun osallistutaan videolla, jossa esitetään helppoja energiansäästötapoja tai suuria ajatuksia tulevaisuuden keinoista käyttää energiaa tehokkaammin. Voittajien valinnassa painottuvat mm. kilpailutyön nokkeluus ja luovuus.

Kilpailuaika

9.10.–3.11.2017

Palkinnot

  1. Dremel 3D40 idea builder 3D-tulostin (1 190 €)
  2. FlashForge Finder 3D-tulostin (499 €)
  3. XYZprinting da Vinci miniMaker 3D-tulostin (219,95 €)

Kilpailun järjestää Vaasan Sähkö Oy.
Valtakunnallisen Energiansäästöviikon järjestää Motiva Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikaela Jussila
Viestintäpäällikkö
Vaasan Sähkö Oy

puh. 06 324 5162
mikaela.jussila@vaasansahko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, joka harjoittaa sähkönmyynti-, sähkönsiirto- ja kaukolämpötoimintaa sekä verkkourakointia. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee yli 170 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 140 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme