Docendo

Mitä tapahtuu parisuhteelle, kun miehellä ei seiso? Tietokirja erektiohäiriöistä julki 20.2.

Jaa
Vaikka erektiohäiriöt ovat tavallisia, niistä ei puhuta avoimesti. Tämä kirja rikkoo tabun. Peniksen viisaus käsittelee intiimejä kysymyksiä arastelematta ja lämpimästi.
Peniksen viisaus julkaistaan 20.2.
Peniksen viisaus julkaistaan 20.2.

Kirjan ytimen muodostavat miesten ja naisten aidot kokemukset ongelmista. Miehet kuvaavat omin sanoin, mitä seksuaalisuus heille merkitsee ja millaisia ratkaisuja he ovat rakkauselämäänsä löytäneet. Kumppanit puolestaan kertovat, miten he ovat reagoineet ja pyrkineet olemaan avuksi. Vaikka jokainen kertomus on omakohtainen ja erilainen, jokaisessa on jotain samaistuttavaa.

Kirja käy lisäksi yleistajuista vuoropuhelua lääkäreiden, seksuaaliterapeuttien, seksityöntekijöiden ja tutkijoiden kanssa. Se paneutuu eturauhassyöpään sairastuneiden miesten ja heidän kumppaniensa muuttuneeseen todellisuuteen. Se pohtii mieskuvan murrosta ja käy ostoksilla seksikaupassa. Peniksen viisaus lisää niin miesten kuin naistenkin ymmärrystä siitä, mitä itse kukin voi tehdä parantaakseen omaa ja kumppanin seksuaalista nautintoa. 

Helen Partti on vapaa toimittaja ja kirjailija. 

Helen Partti: Peniksen viisaus (Docendo 2023), sidottu, 176 sivua.  

Toimittaja, pyydä mediavedos ennakkoon
tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Peniksen viisaus julkaistaan 20.2.
Peniksen viisaus julkaistaan 20.2.
Lataa
Lataa
Helen Partti. KUVA: Liisa Takala
Helen Partti. KUVA: Liisa Takala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä – käytännönläheinen matkaopas tulevaisuuteen, johon tekoäly meidät vie23.3.2023 02:00:00 EET | Tiedote

Tekoäly vaikuttaa elämäämme monella tavalla jo nyt. Se on keskeinen tekijä maailman muuttumisessa. Jokaisen meistä tulee tietää tekoälystä vähintään perusasiat. Jukka Kolarin ja Aleksi Kallion Tekoäly 123 – Matkaopas tulevaisuuteen kertoo ymmärrettävästi, miten suomalaiset ihmiset ja yritykset voivat käyttää tekoälyn mahdollisuuksia hyödykseen- ja huvikseen. Esitietoja asiasta ei tarvita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme