Red Bull Finland

MITÄ TULEVAISUUS TUO TULLESSAAN? RED BULL FUTUR/IO KUTSUU KAIKKI MAAILMAN LUOVAT IDEOIJAT JAKAMAAN HEIDÄN NÄKEMYKSENSÄ MEIDÄN TULEVAISUUDESTA

Jaa

Helsinki, Suomi (Marraskuu 1, 2018) – Red Bull ylpeänä esittelee Red Bull Futur/io -kilpailun, joka kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta. Kilpailun voittajat lennätetään Lissabonissa järjestettävään Red Bull Futur/io –seminaariin, jossa he tapaavat maailman kuuluisimpia visionäärejä ja hiovat oman konseptinsa lopulliseen muotoon.

Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta

Tieteiselokuvat ovat inspiroituneet uudesta teknologiasta, kuten lentävistä autoista, 3D tulostimista ja kasvojentunnistuksesta. Teknologiasta, joka kehittää ja auttaa ihmisten elämää. Kuitenkin useissa elokuvissa luodaan negatiivinen kuva uudesta teknologiasta ja sen vaikutuksesta ihmisten elämään. Teknologia nähdään usein myös uhkana syrjäyttää ihmiset.

Haluamme kuitenkin hävittää populaarikulttuurin synnyttämän negatiivisen kuvan ja korostaa positiivista kuvaa tulevaisuudesta. Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ympäri maailmaa kertomaan heidän näkemyksestä tulevaisuudesta 60 sekunnin pituisella videolla. 

Parhaat hakijat pääsevät maaliskuussa 2019 järjestettävään Red Bull Futur/io -seminaariin, joka järjestetään Lissabonissa, Portugalissa. Tämä kolmen päivän seminaari luo opettavaisen ympäristön ja avaa mahdollisuuden inspiroiviin keskusteluihin ja workshoppeihin. Osallistujat saavat mahdollisuuden kehittää konseptiaan inspiroivassa yhteisössä asiantuntijoiden kanssa. Seminaarin lopussa osallistujilla on mahdollisuus esitellä konseptinsa, joista parhaat otetaan mukaan Red Bull Media Housen tekemään tuotantoon. 

Ilmottautuminen alkaa 1. päivä marraskuuta (1.11.2018). Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotias). Osallistua voi joko yksin tai ryhmässä. Ryhmän voittaessa, vain ryhmän johtaja pääsee Red Bull Futur/io Academy seminaariin. Ilmoittautuminen tehdään Red Bull Futur/io -sivustolla. Liitä mukaan 60 sekunnin pituinen video, jossa jaat näkemyksesi miltä tulevaisuus näyttää vuonna 2030. Ilmoittautuminen sulkeutuu helmikuun 8. päivä (8.2.2019).  Kilpailun voittajat valitaan helmikuun puolessavälissä ja hän pääsee osallistumaan maaliskuun loppupuolella järjestettävään Red Bull Futur/io seminaariin Portugalissa.

Lisätietoa ja ilmottautumisen löydät täältä www.redbullfutur.io 

Seuraa ja liity mukaan keskusteluun:
@RedBull
#redbullfuturio

Press Contact:
Isak Kullman
Communications Manager
isak.kullman@redbull.com

Red Bull Futur/io

Red Bull Futur/io toteutetaan yhteistyössä Futur/iokoulutus- ja tutkimusinstituutti kanssa, joka keskittyy eksponentiaalisiin teknologioihin ja tarjoaa johtamiskoulutusta, toteuttaa yksilöllisesti suunniteltuja ohjelmia vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi, auttavat luomaan oman toivotun tulevaisuuden ja tarjoaa konsultointipalveluja kasvaville projekteille, sekä tutkivat tulevaisuuden skenaarioita ja toimittavat tieteellistä tietoa tulevaisuuden haasteista - tukeakseen uutta johtajuutta kehittyvässä ympäristössä.

Avainsanat

Kuvat

Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Lataa
Red Bull Futur/io logo
Red Bull Futur/io logo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finlandhttp://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

Kalle Rovanperällä ja Eero Ettalalla hurja videoprojekti - lumilaudalla ralliauton perässä20.3.2019 15:13:38 EETUutinen

Kun yhdistetään lumilautailija ja rallikuljettaja ja viedään heidät yhdessä jääradalle, voi lopputulokselta odottaa jotain ennennäkemätöntä. Lumilautailija Eero Ettala on uransa aikana kilpaillut ja kuvannut erilaisissa projekteista ympäri maailmaa. Aiemmin Eeron on voinut nähdä ottamassa haltuun Helsingin katuja niin yöllä, kun päivällä. Nyt oli kuitenkin aika ottaa haltuun jotain aivan uutta. Uudessa WRC 2 PRO -luokassa ajava Kalle Rovanperä on ihastuttanut yleisöä luontaisilla ajotaidoillaan ja nyt nämä kaksi omien alojensa ammattilaista tapasivat hieman erilaisen projektin parissa Rukalla, Juha Kankkunen Driving Academyssa. Tällä kertaa tarkoituksena oli roikkua ralliauton perässä lumilaudalla. Kuten saattaa arvata, nämä hurjapäät olivat innoissaan tästä ainutlaatuisesta projektista.

Mirko Lahti historiallisesti podiumille Jyväskylän alamäkiluistelun MM-osakilpailussa2.2.2019 17:57:51 EETUutinen

Alamäkiluistelun Red Bull Crashed Ice MM-osakilpailu luisteltiin lauantaina Jyväskylässä upean talvisissa maisemissa. Kaksinkertainen alamäkiluistelun nuorten maailmanmestari Mirko Lahti murtautui ensimmäistä kertaa podiumille alamäkiluistelun MM-sarjan pääosakilpailussa nousten MM-rankingissa samalla toiselle sijalle. Korkeimmalle korokkeelle palkintojenjaossa nousi Kyle Croxall ja kolmannelle sijalle taisteli Luca Dallago. Naisten MM-osakilpailun voitti Amanda Trunzo jo kolmatta kertaa peräjälkeen.

Luminen Jyväskylä on valmis alamäkiluistelun MM-osakilpailuun - mukana ennätysmäärä urheilijoita30.1.2019 16:55:29 EETUutinen

Alamäkiluistelun MM-osakilpailu, Red Bull Crashed Ice, palaa Jyväskylään tulevana lauantaina neljännen kerran. Yhdysvaltalainen Cameron Naasz johtaa miesten MM-sarjaa ja naisten sarjassa johtopaikkaa pitää Kanadan Jacqueline Legere. Heillä on vastassaan liuta kovia haastajia, joihin myös kuuluu suomalaiset Mirko Lahti, Markus Juola ja Antti Tolvanen. Toistaiseksi viimeistä kertaa Jyväskylässä luisteltavaan osakilpailuun yleisöllä on vapaa pääsy. Tapahtuma alkaa kello 12:45, mutta yleisöä pyydetään saapumaan ajoissa ruuhkien välttämiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme