Red Bull Finland

MITÄ TULEVAISUUS TUO TULLESSAAN? RED BULL FUTUR/IO KUTSUU KAIKKI MAAILMAN LUOVAT IDEOIJAT JAKAMAAN HEIDÄN NÄKEMYKSENSÄ MEIDÄN TULEVAISUUDESTA

Jaa

Helsinki, Suomi (Marraskuu 1, 2018) – Red Bull ylpeänä esittelee Red Bull Futur/io -kilpailun, joka kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta. Kilpailun voittajat lennätetään Lissabonissa järjestettävään Red Bull Futur/io –seminaariin, jossa he tapaavat maailman kuuluisimpia visionäärejä ja hiovat oman konseptinsa lopulliseen muotoon.

Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta

Tieteiselokuvat ovat inspiroituneet uudesta teknologiasta, kuten lentävistä autoista, 3D tulostimista ja kasvojentunnistuksesta. Teknologiasta, joka kehittää ja auttaa ihmisten elämää. Kuitenkin useissa elokuvissa luodaan negatiivinen kuva uudesta teknologiasta ja sen vaikutuksesta ihmisten elämään. Teknologia nähdään usein myös uhkana syrjäyttää ihmiset.

Haluamme kuitenkin hävittää populaarikulttuurin synnyttämän negatiivisen kuvan ja korostaa positiivista kuvaa tulevaisuudesta. Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ympäri maailmaa kertomaan heidän näkemyksestä tulevaisuudesta 60 sekunnin pituisella videolla. 

Parhaat hakijat pääsevät maaliskuussa 2019 järjestettävään Red Bull Futur/io -seminaariin, joka järjestetään Lissabonissa, Portugalissa. Tämä kolmen päivän seminaari luo opettavaisen ympäristön ja avaa mahdollisuuden inspiroiviin keskusteluihin ja workshoppeihin. Osallistujat saavat mahdollisuuden kehittää konseptiaan inspiroivassa yhteisössä asiantuntijoiden kanssa. Seminaarin lopussa osallistujilla on mahdollisuus esitellä konseptinsa, joista parhaat otetaan mukaan Red Bull Media Housen tekemään tuotantoon. 

Ilmottautuminen alkaa 1. päivä marraskuuta (1.11.2018). Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotias). Osallistua voi joko yksin tai ryhmässä. Ryhmän voittaessa, vain ryhmän johtaja pääsee Red Bull Futur/io Academy seminaariin. Ilmoittautuminen tehdään Red Bull Futur/io -sivustolla. Liitä mukaan 60 sekunnin pituinen video, jossa jaat näkemyksesi miltä tulevaisuus näyttää vuonna 2030. Ilmoittautuminen sulkeutuu helmikuun 8. päivä (8.2.2019).  Kilpailun voittajat valitaan helmikuun puolessavälissä ja hän pääsee osallistumaan maaliskuun loppupuolella järjestettävään Red Bull Futur/io seminaariin Portugalissa.

Lisätietoa ja ilmottautumisen löydät täältä www.redbullfutur.io 

Seuraa ja liity mukaan keskusteluun:
@RedBull
#redbullfuturio

Press Contact:
Isak Kullman
Communications Manager
isak.kullman@redbull.com

Red Bull Futur/io

Red Bull Futur/io toteutetaan yhteistyössä Futur/iokoulutus- ja tutkimusinstituutti kanssa, joka keskittyy eksponentiaalisiin teknologioihin ja tarjoaa johtamiskoulutusta, toteuttaa yksilöllisesti suunniteltuja ohjelmia vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi, auttavat luomaan oman toivotun tulevaisuuden ja tarjoaa konsultointipalveluja kasvaville projekteille, sekä tutkivat tulevaisuuden skenaarioita ja toimittavat tieteellistä tietoa tulevaisuuden haasteista - tukeakseen uutta johtajuutta kehittyvässä ympäristössä.

Avainsanat

Kuvat

Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Red Bull Futur/io kutsuu luovat ideoijat ja tarinankertojat ympäri maailmaa jakamaan heidän näkemyksensä ja visionsa tulevaisuudesta
Lataa
Red Bull Futur/io logo
Red Bull Futur/io logo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finlandhttp://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

Naasz ja Trunzo nappasivat ensimmäiset kiinnitykset alamäkiluistelun MM-titteleihin – Lahti senttien päässä podiumpaikasta8.12.2018 17:28Tiedote

Kauden ensimmäinen Red Bull Crashed Ice -osakilpailu käynnistyi perjantaina Japanin Yokohamassa aikalaskuilla ja nuorten kisalla. Paikallista aikaa lauantai-iltana käydyt finaalit olivat täynnä jännitystä ja dramaattisia käänteitä, mutta kilpailun päättyessä kirkkaimmat palkinnot pokkasivat tutut yhdysvaltalaisnimet Cameron Naasz ja Amanda Trunzo. Kaksinkertainen nuorten maailmanmestari Mirko Lahti laski tiensä hienosti miesten sarjan finaaliin ja jäi vajaan luistimen mitan pronssista.

Lahti aikalaskujen toiseksi nopein Japanissa – yhteensä 11 suomalaista mukana lauantain finaaleissa7.12.2018 17:41Uutinen

Alamäkiluistelukausi potkaistiin virallisesti käyntiin tänään Japanin Yokohamassa Red Bull Crashed Ice -osakilpailun aikalaskukierroksilla sekä nuorten osakilpailulla. Kaksinkertainen nuorten maailmanmestari Mirko Lahti lunasti häneen kohdistuvat odotukset heti ensimmäinen mahdollisuuden tullen sijoittumalla aikalaskuissa toiseksi. Nuorten osakilpailussa Joni Saarinen jäi hiuksen hienosti palkintopallin ulkopuolelle.

Red Bull Crashed Ice -kausi starttaa Japanissa – alamäkiluistelijat ovat valmiina MM-kamppailuun4.12.2018 13:53Uutinen

Historian 19. Red Bull Crashed Ice -kausi starttaa Japanin Yokohamasta, kun alamäkiluistelijat päästetään jälleen irti 7. - 8. joulukuuta. Yli 1000 urheilijaa 22 maasta ja viidestä eri maanosasta kilpailee tällä kaudella naisten-, miesten- ja nuorten maailmanmestaruudesta maailman nopeimmassa luistelulajissa. MM-taistossa on mukana myös useita suomalaislaskijoita, jotka odottavat tulevaa kautta malttamattomana – sekä kovin odotuksin.

KUTSU MEDIALLE Red Bull Crashed Ice -osakilpailu Jyväskylän Laajavuoressa lauantaina 2.2.30.11.2018 12:38Kutsu

Jyväskylän Red Bull Crashed Ice -osakilpailu on ansainnut klassikko-statuksen alamäkiluistelun MM-kalenterissa ja noussut vauhtilajin mestareiden yhdeksi kansainvälisistä suosikkikilpailuista. Kisa luistellaan nyt toistaiseksi viimeistä kertaa Jyväskylässä ja Red Bull kutsuu median edustajat tutustumaan lajiin ja kokeilemaan rataa itse perjantaina 1. helmikuuta, sekä seuraamaan Suomen MM-osakilpailua lauantaina 2. helmikuuta. Lajin kaikki finaalit lasketaan yhden iltapäivänä aikana lauantaina 2. helmikuuta, jolloin yleisöllä on mahdollisuus kokea niin miesten, naisten kuin nuortenkin vauhdikkaat finaalit päivänvalossa.

Red Bull Crashed Ice –osakilpailu luistellaan toistaiseksi viimeistä kertaa Jyväskylässä – tapahtuma ensimmäistä kertaa ilmainen yleisölle22.11.2018 15:13Uutinen

Alamäkiluistelun maailmanmestaruussarja vuosimallia 2018-2019 pitää sisällään kolme Red Bull Crashed Ice -osakilpailua. Lisäksi urheilijoiden on mahdollista kerätä MM-sarjan pisteitä ATSX500- ja ATSX250-kilpailuista. Sarja laajenee myös Aasiaan, kun Japani saa kunnian potkaista alamäkiluistelukauden käyntiin Yokohamassa joulukuun alussa. Jyväskylässä luistellaan toistaiseksi viimeistä kertaa ja tapahtuma on kaikille katsojille ilmainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme