MessukeskusMessukeskus

Miten poimia muodista parhaat palat?

Jaa

I love me -messujen lukuisissa luennoissa ja näytöksissä nostetaan esiin sekä modernit pukeutumistyylit että syksyn ja pikkujoulukauden ajankohtaiset hius- ja meikkitrendit. Koska tyylin löytäminen voi olla haastavaa, paneudutaan messuilla oman lookin etsimiseen. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.-22.10.

I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus

Messuilla pohditaan, miten poimia muodista parhaat palat ja tehdä viisaita ja itselle sopivia valintoja garderobin täydentämisessä.

• Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista -aiheesta on keskustelemassa Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki.

• Oman tyylin löytämisestä haastatellaan Eva Louhivuorta, suomalais-ranskalaisen Eva & Manu -duon laulaja-lauluntekijää.

• Omaa lookia etsivän kannattaa käydä suunnittelija Minna Gummeruksen osastolla, jossa hän jakaa parhaat tyylivinkit talveen.

• Stylisti-tietokirjailija Sohvi Nyman toteuttaa Finnish Fashion Forumissa muodonmuutoksia sekä tekee vartaloanalyyseja ja tyylikonsultaatiota.

• Saimi Hoyer opastaa tyylikkääseen kävelyyn koroilla Korkkarikoulussa

• Trenditietoisille tarjoillaan uusimmat hiustyylit ja pikkujoulukampaukset hiusnäytöksissä

Ideoita suomalaisesta suunnittelusta

Suomen suurimmissa muotinäytöksissä esitellään pukeutumisen uudet tuulet ja ideoita tulevan talven pukeutumiseen. Suomi100-juhlavuosi näkyy muotinäytöksissä, missä nähdään paljon kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita. Samalla esitellään myös Vuoden nuori suunnittelija 2017 -voittajan kilpailutyöt, joissa teemana on moderni Suomi100-kansallispuku.

Kotimaista suunnittelua ja suomalaisen muodin tulevaisuutta ruoditaan paneelissa, jossa keskustelee muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskanen ja muotitoimittaja Sami Sykkö. Lisäksi muodista puhuu muodin ja musiikin moniosaaja Katja Iljana sekä muotitaiteilija Jukka Rintala.

Messupoimintoja:
pe 20.10. klo 11 (Plaza): Vahvaksi naiseksi muodin valokeilassa – tarinoita kauneuden ilon ja oman tyylin löytämisestä / Haastateltavana Eva Louhivuori

pe 20.10. klo 14 (Plaza): Korkkarikoulu / Saimi Hoyer

la 21.10. klo 12 (Plaza): Talven trendivärjäykset ja pikkujoulukampaukset / Biozell Professional

la 21.10. klo 15 (Finnish Fashion Forum): Oma tyyli ja pukeutumisen ilo – Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista / Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, Tyyliä metsästämässä -blogin pitäjä Veera Korhonen ja Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen

la 21.10. ja su 22.10. (Finnish Fashion Forum): Sohvi Nymanin muodonmuutokset ja tyylikonsultaatiot

su 22.10. klo 11 (Lounge): Jukka Rintalan 40 v. juhlavuoden tunnelmia

su 22.10. klo 11.30 (Lounge) Katja Iljana, muodin ja musiikin moniosaaja

su 22.10. klo 12.30 (Plaza): Hiusshow, upeat kampaukset ja uusimmat trendit / Pepe Åhmanin 45-vuotisjuhlanäytös

su 22.10. klo 13 (Plaza): Suomi-muodin tulevaisuus / Anna-Kaisa Auvinen, muotisuunnittelija Katri Niskanen ja muotitoimittaja Sami Sykkö

Minna Gummerus, osasto M.Gummerus, 6f10

Vuoden nuori suunnittelija 2017, osasto 3a37

I love fashion -muotinäytökset päivittäin, halli 1:
perjantaina 20.10. klo 12.00, 13.30, 16.00 ja 17.30
lauantaina 21.10. klo 11.30, 13.00, 14.00, 16.00
sunnuntaina 22.10. klo 12.00, 13.30, 16.00

Hiusnäytökset - Schwarzkopf Professional ja kauden hiustrendit, halli 1: pe, la ja su klo 15.00

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: iloveme_official

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Bloggaajien akkreditointi päättyy tiistaina 10.10.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
Lataa
Messuilta päivitystä omaan garderobiin. Kuva: Messukeskus
Messuilta päivitystä omaan garderobiin. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme