MessukeskusMessukeskus

Miten poimia muodista parhaat palat?

Jaa

I love me -messujen lukuisissa luennoissa ja näytöksissä nostetaan esiin sekä modernit pukeutumistyylit että syksyn ja pikkujoulukauden ajankohtaiset hius- ja meikkitrendit. Koska tyylin löytäminen voi olla haastavaa, paneudutaan messuilla oman lookin etsimiseen. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.-22.10.

I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus

Messuilla pohditaan, miten poimia muodista parhaat palat ja tehdä viisaita ja itselle sopivia valintoja garderobin täydentämisessä.

• Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista -aiheesta on keskustelemassa Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki.

• Oman tyylin löytämisestä haastatellaan Eva Louhivuorta, suomalais-ranskalaisen Eva & Manu -duon laulaja-lauluntekijää.

• Omaa lookia etsivän kannattaa käydä suunnittelija Minna Gummeruksen osastolla, jossa hän jakaa parhaat tyylivinkit talveen.

• Stylisti-tietokirjailija Sohvi Nyman toteuttaa Finnish Fashion Forumissa muodonmuutoksia sekä tekee vartaloanalyyseja ja tyylikonsultaatiota.

• Saimi Hoyer opastaa tyylikkääseen kävelyyn koroilla Korkkarikoulussa

• Trenditietoisille tarjoillaan uusimmat hiustyylit ja pikkujoulukampaukset hiusnäytöksissä

Ideoita suomalaisesta suunnittelusta

Suomen suurimmissa muotinäytöksissä esitellään pukeutumisen uudet tuulet ja ideoita tulevan talven pukeutumiseen. Suomi100-juhlavuosi näkyy muotinäytöksissä, missä nähdään paljon kotimaisia brändejä ja suunnittelijoita. Samalla esitellään myös Vuoden nuori suunnittelija 2017 -voittajan kilpailutyöt, joissa teemana on moderni Suomi100-kansallispuku.

Kotimaista suunnittelua ja suomalaisen muodin tulevaisuutta ruoditaan paneelissa, jossa keskustelee muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskanen ja muotitoimittaja Sami Sykkö. Lisäksi muodista puhuu muodin ja musiikin moniosaaja Katja Iljana sekä muotitaiteilija Jukka Rintala.

Messupoimintoja:
pe 20.10. klo 11 (Plaza): Vahvaksi naiseksi muodin valokeilassa – tarinoita kauneuden ilon ja oman tyylin löytämisestä / Haastateltavana Eva Louhivuori

pe 20.10. klo 14 (Plaza): Korkkarikoulu / Saimi Hoyer

la 21.10. klo 12 (Plaza): Talven trendivärjäykset ja pikkujoulukampaukset / Biozell Professional

la 21.10. klo 15 (Finnish Fashion Forum): Oma tyyli ja pukeutumisen ilo – Muoti vaihtuu, mutta tyyli on ikuista / Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, Tyyliä metsästämässä -blogin pitäjä Veera Korhonen ja Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen

la 21.10. ja su 22.10. (Finnish Fashion Forum): Sohvi Nymanin muodonmuutokset ja tyylikonsultaatiot

su 22.10. klo 11 (Lounge): Jukka Rintalan 40 v. juhlavuoden tunnelmia

su 22.10. klo 11.30 (Lounge) Katja Iljana, muodin ja musiikin moniosaaja

su 22.10. klo 12.30 (Plaza): Hiusshow, upeat kampaukset ja uusimmat trendit / Pepe Åhmanin 45-vuotisjuhlanäytös

su 22.10. klo 13 (Plaza): Suomi-muodin tulevaisuus / Anna-Kaisa Auvinen, muotisuunnittelija Katri Niskanen ja muotitoimittaja Sami Sykkö

Minna Gummerus, osasto M.Gummerus, 6f10

Vuoden nuori suunnittelija 2017, osasto 3a37

I love fashion -muotinäytökset päivittäin, halli 1:
perjantaina 20.10. klo 12.00, 13.30, 16.00 ja 17.30
lauantaina 21.10. klo 11.30, 13.00, 14.00, 16.00
sunnuntaina 22.10. klo 12.00, 13.30, 16.00

Hiusnäytökset - Schwarzkopf Professional ja kauden hiustrendit, halli 1: pe, la ja su klo 15.00

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: iloveme_official

Lisätietoa median ja bloggaajien akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Bloggaajien akkreditointi päättyy tiistaina 10.10.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
I love fashion -muotinäytökset esittelee syksyn ja talven trendit. Kuva: Messukeskus
Lataa
Messuilta päivitystä omaan garderobiin. Kuva: Messukeskus
Messuilta päivitystä omaan garderobiin. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme