Vaasan kaupunki - Vasa stad

Mitkä taideaineet kiinnostavat lapsia ja nuoria?

Jaa
Kerro meille, mitkä taideaineet kiinnostavat vaasalaisia lapsia ja nuoria sekä heidän vanhempiaan. Kyselyn vastausten perusteella järjestetään uusia kokeilukursseja taideaineissa syksyllä 2023.

Vastaa kyselyyn täällä: www.vaasa.fi/taikon 

Järjestämme kyselyn vastausten perusteella syksyllä 2023 lyhyitä kokeilukursseja taideaineissa. Haluamme kehittää taidekasvatusta niin, että se tavoittaa kaikki ne lapset ja nuoret, jotka haluavat taiteesta harrastuksen.

Skapa i Vasaregionen –hankkeelle on myönnetty 62 000 euroa Svenska kulturfondenin tukea vuodelle 2023. Projektissa kartoitetaan jo olemassa olevaa taideopetusta Vaasassa sekä sitä, mitkä taideaineet kiinnostavat lapsia, nuoria sekä vanhempia.

Hankkeen tavoite on parantaa taideopetuksen saatavuutta ja tasavertaisuutta lapsille ja nuorille sekä laajentaa taideopetuksen valikoimaa.

Hanke kattaa alueen Vaasa-Mustasaari-Maalahti. Vaasan kaupungilta mukana ovat taiteen perusopetuksen oppilaitokset Taikon ja Kuula-opisto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taikon, Kristian Nordblad, puh. 040 848 5601,kristian.nordblad@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme