Mellakka Helsinki

Mobiilijätti HONORin ja hittipeli Fortniten yhteistyö käynnistyy

Jaa

HONORin ja Fortnite-pelin kehittäjän Epic Gamesin yhteistyö mahdollistaa suositun Fortnite-verkkopelin pelaajille entistä monipuolisemman pelikokemuksen. HONOR panostaa sujuvaan mobiilipelaamiseen myös uusien järjestelmäpäivitysten kautta.

Matkapuhelinvalmistaja HONOR on käynnistänyt yhteistyön suositun Fortnite-pelin kautta tunnetuksi tulleen peliyhtiö Epic Gamesin kanssa. Yritys pyrkii kehittämään Fortnite-pelin käyttäjäkokemusta uudella HONOR View20 -puhelimella. Puhelimen käyttäjät pystyvät yksinoikeudella tilaamaan Fortnite HONOR Guard -asun, eli varta vasten HONORille suunnitellun erikoisskinin, yrityksen nettisivuilta.

HONOR parantaa View20-puhelimen käyttäjien pelikokemusta myös uuden Gaming+ -teknologian avulla. Gaming+ koostuu päivityksistä, jotka tehostavat puhelimen suorituskykyä, kuvanlaatua sekä kuvan määrittelyä.Tulevien päivitysten myötä HONOR View20 tukee myös Fortnite Vulkan -versiota, joka varmistaa pelaajille sujuvamman ja mukavamman Fortnite-elämyksen.

Haluamme tehdä HONOR View20 -puhelimesta markkinoiden parhaan pelipuhelimen. Gaming+ -teknologian avulla pystymme parantamaan puhelimen graafista suorituskykyä ja sitä kautta vastaamaan nuorten mobiilipelaajien vaativiin tarpeisiin. Gaming+ yhdessä futuristisen TOF 3D -kameran sovellusten sekä Fortnite HONOR Guard -hahmon kanssa tarjoavat kuluttajille monipuolisia ja poikkeuksellisia kokemuksia”, kertoo HONORin presidentti George Zhao.

HONOR View20 -lippulaivapuhelin lanseerattiin Suomen markkinoille tammikuun lopussa. Puhelimen 48 megapikselin kamera on ensimmäinen laatuaan, jonka lisäksi puhelimesta löytyy tehokas Kirin 980 -järjestelmäpiiri ja mobiilipelaamista helpottava kolmea antennia hyödyntävä Wi-Fi-tekniikka. Puhelin poikkeaa HONORin muista malleista myös sen värikkään nanopintakuvioinnin vuoksi. Puhelinta on myyty kansainvälisesti jo merkittävä määrä: yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

Lisätiedot:

Honor View20 -älypuhelin on saatavana neljässä eri värissä: Midnight Black ja Sapphire Blue (549 eur) sekä yhteistyössä muotijätti MOSCHINOn kanssa suunnitellut Phantom Blue ja Phantom Red (649 eur).

HONOR on johtava älypuhelinten e-brändi. Brändi luotiin vastaamaan käyttäjien digitaalisia tarpeita nettikäyttöön optimoiduilla tuotteilla, jotka tarjoavat loistavan käyttökokemuksen, kannustavat aktiivisuuteen ja luovuuteen sekä voimaannuttavat nuoret toteuttamaan unelmiaan. Näin HONOR erottuu itsekin joukosta, sillä yritys uskaltaa toimia tavallisesta poikkeavalla tavalla ja ottaa vaadittavat askeleet toimittaakseen asiakkailleen tuoreinta teknologiaa ja uusimpia innovaatioita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi
050 3432 061

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme