Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Mobiilioppaan avulla voi vierailla Espoon kaupunginmuseossa

Jaa

Espoon kaupunginmuseo on avannut neljä mobiiliopasta Museoliiton Seinätön museo -palvelussa. Museo on julkaissut palvelussa oppaita Espoon menneisyyden maisemiin uudessa Saaristomuseo Pentalassa, sisällissodan tärkeillä paikoilla Leppävaarassa, Villa Rulluddin pihamaalla sekä Träskändan kartanopuistossa.

Mobiilioppaat toimivat sekä kännyköissä ja muissa mobiililaitteissa, että tietokoneissa internetselaimella ja nettiyhteydellä. Niihin voi siis tutustua joko paikan päällä tai jo kotona kotikoneelta käsin. Kohteessa mobiilioppaan reitti paikantuu gps-signaalin mukaan.

Mobiilioppaat johdattavat kävijän museon tai historiallisen kohteen poluille myös silloin, kun museo ei ole auki, paikalla ei ole ihmisopasta tai kävijä haluaa tutustua alueeseen omatoimisesti. Kännykän kanssa voi tänä kesänä liikkua Espoon historiaan tutustuen ja lisäksi geokätköilyä harrastavat löytävät useita jännittäviä rasteja Pentalasta.

Tutustu kaupunginmuseon mobiilioppaisiin osoitteessa www.tarinasoitin.fi/espoonkaupunginmuseo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Siltainsuu
Museolehtori
043 825 6085
jenni.siltainsuu@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme