Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Mobiilioppaan avulla voi vierailla Espoon kaupunginmuseossa

Jaa

Espoon kaupunginmuseo on avannut neljä mobiiliopasta Museoliiton Seinätön museo -palvelussa. Museo on julkaissut palvelussa oppaita Espoon menneisyyden maisemiin uudessa Saaristomuseo Pentalassa, sisällissodan tärkeillä paikoilla Leppävaarassa, Villa Rulluddin pihamaalla sekä Träskändan kartanopuistossa.

Mobiilioppaat toimivat sekä kännyköissä ja muissa mobiililaitteissa, että tietokoneissa internetselaimella ja nettiyhteydellä. Niihin voi siis tutustua joko paikan päällä tai jo kotona kotikoneelta käsin. Kohteessa mobiilioppaan reitti paikantuu gps-signaalin mukaan.

Mobiilioppaat johdattavat kävijän museon tai historiallisen kohteen poluille myös silloin, kun museo ei ole auki, paikalla ei ole ihmisopasta tai kävijä haluaa tutustua alueeseen omatoimisesti. Kännykän kanssa voi tänä kesänä liikkua Espoon historiaan tutustuen ja lisäksi geokätköilyä harrastavat löytävät useita jännittäviä rasteja Pentalasta.

Tutustu kaupunginmuseon mobiilioppaisiin osoitteessa www.tarinasoitin.fi/espoonkaupunginmuseo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Siltainsuu
Museolehtori
043 825 6085
jenni.siltainsuu@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme