Danske Bank Oyj

MobilePaysta Suomen johtava mobiilikaupankäynnin ratkaisu Paytrail-sopimuksen ansiosta

Jaa

MobilePayn ja Paytrailin välisen sopimuksen ansiosta 10 000 suomalaisessa verkkokaupassa saadaan tästä päivästä lähtien käyttöön helpot mobiilimaksut. MobilePay Online on nyt Suomen kattavin mobiilikaupankäynnin ratkaisu, jonka uskotaan kasvavan verkossa nopeasti.

Uusi sopimus Suomen suurimman maksupalveluntarjoajan Paytrailin kanssa tarkoittaa, että MobilePayn avulla voi nyt tehdä helppoja mobiilimaksuja yli 5 000 suomalaisyrityksen 10 000 verkkosivustolla. Kaiken kaikkiaan MobilePay on nyt käytössä 15 000 verkkosivustolla ja sen kattavuus sähköisessä kaupankäynnissä on selkeästi Suomessa suurin.

”Toiveista on tullut totta. MobilePay Online on helppokäyttöinen ratkaisu, joka vetoaa sekä verkkokauppoihin ja niiden asiakkaisiin että maksupalveluntarjoajiin. Olemme ylpeitä siitä, että maksupalveluntarjoajista suurin eli Paytrail valitsi meidät kumppanikseen. Sillä on vakiintunut asiakaskunta ja vahva markkina-asema, joten tämä on meille suuri luottamuksen osoitus”, MobilePay Onlinen Suomen toiminnoista vastaava Noona Puusniekka toteaa.

MobilePay vauhdittamaan Suomen kasvua mobiiliverkkokaupassa

Paytrail on täysin sitoutunut yhteistyöhön ja innoissaan sen tuomista mahdollisuuksista asiakkailleen.

”MobilePay on nopea ja helppo maksumuoto, joka parantaa ostokokemusta ja vähentää epäonnistuneiden ostosten riskiä. MobilePayn laaja saatavuus verkossa vauhdittaa entisestään mobiiliverkkokaupankäynnin nopeaa kasvua Suomessa”, Netsin omistaman Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio toteaa.

Yksi Paytrailin asiakkaista Suomessa on Linnanmäen huvipuisto, jossa odotetaan innokkaasti MobilePayn tarjoamista huvipuiston asiakkaille.

”Odotamme mielenkiinnolla, kun MobilePay lisätään maksutapoihimme Paytrailin kautta. Mobiilimaksaminen tulee varmasti yleistymään ja se soveltuu maksutapana erinomaisesti toimintaamme”, sanoo Linnanmäen CFO Elina Haavisto.

Kuudessa kuukaudessa 50 prosenttia enemmän käyttäjiä

MobilePay odottaa verkkokaupan myönteisen kehityksen nopeuttavan entisestään sovelluksen käyttöön ottamista. MobilePaysta on vuoden 2017 kuluessa tullut Suomen suosituin mobiilimaksuratkaisu. Sitä on nyt ladattu 500 000 kertaa, mikä tarkoittaa 50 prosentin kasvua puolessa vuodessa. Käyttäjien kokonaismäärä on vuodessa kaksinkertaistanut.

Tietoa Paytrailista

Paytrail on vuonna 2007 perustettu suomalainen maksupalveluntarjoaja. Paytrailin maksupalvelua käytetään yli 10 000 verkkokaupassa/-palvelussa. Maksujärjestelmää käyttämällä on ostettu yli kahden miljardin euron arvosta tuotteita ja palveluja. Paytrail kuuluu Nets-ryhmään.

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:
Noona Puusniekka, Chief Consultant, MobilePay Finland, puhelin: +358 40 777 1500, sähköposti: noona.puusniekka@mobilepay.fi

Markus Laurio, CEO, Paytrail, puhelin: +358 40 840 3754, markus.laurio@paytrail.com

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme