Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Monipuolinen tapahtumakattaus ryydittää Teurastamon kesää

Jaa

Teurastamo kattaa herkullisen kesäruuan ja rennon oleilun lisäksi tukevan annoksen musiikkia tänä kesänä. Runsaasta tapahtumakattauksesta löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Otamme kaiken irti myös upouudesta esiintymislavasta.

Teurastamo kesällä 2016. Kuva Eetu Ahonen.
Teurastamo kesällä 2016. Kuva Eetu Ahonen.

Perjantain pihakeikat avataan 16. kesäkuuta Funky Amigosin pihajuhlilla, jossa lavalla nähdään todellinen Afro Beat -kattaus: nigerialais-suomalainen Aiyekooto & Afro Beat International ja The Blassics. Juhannustauon jälkeen keikat pyörähtävät käyntiin toden teolla 30. kesäkuuta alkaen. Perjantaisin tiedossa on konsertteja muun muassa Tiiu Helinältä, Puppa J:ltä ja Kauko Röyhkältä. Pihakeikoille on vapaa pääsy. Seuraa keikkakalenteria verkossa www.teurastamo.com.

Keikkojen aikaan Teurastamon aurinkoiset terassit ja monipuoliset ravintolat palvelevat. Voit myös ottaa omat picnic-eväät mukaasi ja vaikka grillata ja nauttia elämästä riippukeinuissamme.

Torstaisin juhlitaan Saimaan "Teurasjameissa" jazzin ja funkin soidessa

Teurastamon piha muuttuu viitenä torstaina erilaisten myyntikojujen ja workshoppien tyyssijaksi, jolloin tavaroita voi tulla myymään myös kirppishengessä. Iltatoreilla on luvassa myös elävää musiikkia. Muutama vuosi sitten laajempaan tietoisuuteen noussut Saimaa tuo vierailijoineen Teurastamolle erityisen happening -jamikonseptin, jonka juuret ovat 60- ja 70-lukujen San Franciscossa. Tehosekoittimen biisintekijänä sekä Pepe Willbergin ja Saimaan tuottajana tunnetun Matti Mikkolan Teurasjamit tuovat kesäiseen iltaan saippuakuplia, kukkasia ja rakkauden sanomaa.

Näihin iltoihin osittain sattuvat torstaimarketit nivoutuvat eri teemojen alle. Tapahtumapäivät ovat:

22.6. Teurasjamit alkavat, ei erillistä toria.
6.7. Eino Leinon päivä ja "Löytöjen Yö" kirjoja ja levyjä ja erityinen kirjailijapaneeli, jossa muun muassa Kauko Röyhkä ja Miki Liukkonen etsivät Eino Leinoa.
20.7. Helsinki Design -tori
3.8. Street Food Thursday
17.8. Satokausimarkkinat, ei jameja.
24.8. Taiteiden Yö aloittaa Teurastamon Night Market -viikonlopun.

Torstaitorien myyjähaku on avoinna, laita sähköpostia osoitteeseen tuottaja@teurastamo.com

Bikenic kokoaa fillaristit

Tänä kesänä Teurastamon ohjelmaan kuuluvat kuukausittaiset Bikenic-tapahtumat, jotka yhdistävät eri teemoillaan picnic-hengen ja pyöräilyn ulottuvuuksia sekä vapaasti järjestäytyvän avoimen polkupyörätorin. Heinäkuussa tutustutaan muun muassa pyöräilyn historiaan Suomen Urheilumuseon ja harrastajien avoimessa yhteisnäyttelyssä ja haaveillaan kesäretkistä pyöräillen. Elokuussa aletaan palailla arkeen ja työmatkoihin pyöräillen. Syyskuussa kisaillaan kansainvälisissä merkeissä ja keskitytään syyskauden varusteisiin. Tapahtumapäivät ovat kuukauden ensimmäisenä lauantaina.

Seuraa Teurastamon kesän tapahtumia verkossa www.teurastamo.com ja sosiaalisessa mediassa
#teurastamo
Instagram teurastamo

.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Schmidt, Teurastamon tuottaja: kristian@teurastamo.fi tai puh.050 5256780

Kuvat

Teurastamo kesällä 2016. Kuva Eetu Ahonen.
Teurastamo kesällä 2016. Kuva Eetu Ahonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Teurastamo on Helsingin ruokakulttuurin sydän ja kaupunkilaisten oma takapiha itäisessä kantakaupungissa Kalasataman kainalossa. Uutta kaupunkikulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos vuodelta 1933 avattiin kaupunkilaisten käyttöön syksyllä 2012. Lue lisää Teurastamon runsaasta ohjelmasta tästä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Photo Festival – Helsingistä valokuvauksen pohjoinen pääkaupunki5.7.2018 12:58Tiedote

Teurastamon alueella 5.7. avautuva Helsinki Photo Festival tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka tukee nykyaikaista valokuvataidetta ja urbaaneja näyttelyitä. Festivaalin ohjelmaan sisältyy Artist talk -tilaisuuksia, työpajoja, seminaareja, valokuvauskävelyitä ja innovatiivisia valokuvarakennelmia. Teurastamon lisäksi tapahtumia on muun muassa Hermannin puistossa, Kalasatamanpuistossa, Sörnäistenlaiturilla ja Suvilahdessa. Festivaali jatkuu 15.8. saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme