Vaasan kaupunki - Vasa stad

Mönstringen av Feasta-artisterna är här igen – anmäl dig med

Dela

Artister och band från Vasa och närområdet bjuds in till Feasta-artistmönstringen för att presentera sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer.

I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips, bl.a. Mikko ”Tamu” Tamminen. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken.

Mönstringarna arrangeras i Ritz torsdag 11.11.2021 och 18.11.2021 (reservdag 25.11) kl. 18 och de spelas in. Evenemangen har ingen åldersgräns och de är rusmedelsfria.

Artisterna framför två låtar, av vilka åtminstone den ena ska vara egen produktion. Efter alla uppföranden sammanträder juryn för att bedöma dem. Juryn består av representanter för medierna, festival- och evenemangsarrangörer samt musiker.

Anmälningar

Bindande anmälningar och scenkartor skickas senast 1.11 per e-post till adressen max.backman@vaasa.fi, där det också finns mera information om mönstringarna.

Då du anmäler dig kan du framföra önskemål om i vilken av mönstringarna du vill delta i. Ett begränsat antal platser finns och dessa fylls i anmälningsordning.

Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster arrangerar Feasta-mönstringen i samarbete med Volume ry och Skafferiet Ritz rf.

Nyckelord

Kontakter

evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, tfn 040 1831 956, max.backman@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum