Messukeskus

Moottoripyörien suuret koeajopäivät peruuntuvat

Jaa

Moottoripyörien suuret koeajopäivät 25. – 28.5.2021 joudutaan peruuttamaan aluehallintoviraston rajoitusten ja suositusten takia. Nyt näyttää vahvasti siltä, ettei yleisötilaisuuksien järjestäminen ulkotiloissakaan onnistu toukokuun lopussa. Koeajopäivät oli tarkoitus järjestää Helsingissä 25.5., Jyväskylässä 26.5., Tampereella 27.5. ja Turussa 28.5.

”Olimme toiveikkaita vielä toukokuun alussa, että tapahtumat voisi järjestää ulkotiloissa turvallisesti. Nyt kuitenkin näyttää siltä, etteivät rajoitukset ja suositukset tule muuttumaan niin, että useiden satojen koeajajan tapahtumia voitaisiin järjestää. Kaksi vuotta sitten kolmella paikkakunnalla koeajajia oli yhteensä yli 1 200,” kertoo koeajopäivistä vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Olemme todella pahoillamme, etteivät tapahtumat toteudu. Messukeskus oli varautunut järjestämään tapahtumat terveysturvallisesti noudattaen kaikkia suosituksia esimerkillisesti, mutta valitettavasti tapahtumia ei saa nyt järjestää. Terveysturvallisuus on tietysti ensiarvoisen tärkeä asia meille ja toimeksiantajallemme. Jäämme odottamaan MP 22 -messuja. Ne järjestetään 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa.”

Messukeskus on järjestänyt Moottoripyörien suuren koeajopäivän  toukokuussa vuosittain ensin vain Helsingissä, mutta vuonna 2019 myös Turussa ja Tampereella. Vuonna 2020 koeajopäivät piti peruuttaa pandemian vuoksi ja nyt tänä vuonna käy samoin.

”Olisi ollut hienoa esitellä uusia moottoripyöriä taas pitkän ajan jälkeen koeajopäivillä ja kohdata motoristeja. Odotimme tapahtumia kovasti. Nyt panostamme moottoripyörien esittelyyn entistä enemmän liikkeissä, joissa uutuusmalleihin voi tutustua”, sanoo Jarkko Tuomisto Teknisen Kaupan liiton moottoripyöräjaostosta. ”Tänä vuonna on tarjolla paljon huippu-uutuuksia, joita kelpaa esitellä.”

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan liiton moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh. 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com   

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sertifiointiyritys SAFE Asset Group tutki: Messut jopa kauppakeskuksia koronaturvallisempia10.6.2021 11:09:04 EEST | Tiedote

Suomalaisten messu- ja tapahtumajärjestäjien nykyiset turvatoimet puoltavat tapahtumien avaamista ja ovat mitoitukseltaan täysin riittävät koronariskien torjumiseen, arvioi kansainvälinen sertifiointiyritys SAFE Asset Group tuoreessa vertailututkimuksessa. Tutkimuksen mukaan suomalaiset messujärjestäjät täyttävät kaikki liiketoiminnan avaamisessa vaadittavat kansainväliset standardit ja paikallisen lainsäädännön vaatimukset.

Shortlisted 2021 Protoshop designs demonstrate insightful new solutions9.6.2021 09:30:00 EEST | Press release

Selections have been made for the prototypes to be showcased at the Protoshop exhibition, produced by Finland’s leading interior decoration and design event, Habitare, and Imu Design. This year, the showcase will feature both shortlisted works from 2020 and the new 2021 selection, which together constitute the 13th Protoshop exhibition. The exhibition serves as a platform for young designers to meet manufacturers and users of their products. Habitare will be held at Messukeskus in Helsinki from 15 to 19 September 2021.

Vuoden 2021 Protoshop-töissä näkyy oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja9.6.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Suomen johtavan sisustus, muotoilu- ja designtapahtuma Habitaren ja Imu Designin Protoshop-näyttelyn prototyypit on valittu. Tänä vuonna ovat esillä sekä vuoden 2020 valitut työt että uusi vuoden 2021 kokoelma, joka on vuorossaan jo 13. Protoshop-kokonaisuus. Näyttely toimii nuorille suunnittelijoille alustana kohdata tuotteiden valmistajia ja käyttäjiä. Habitare järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-19.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme