MessukeskusMessukeskus

Moottoripyörien uutuusmalleja esitellään ja ajetaan koeajopäivillä

Jaa

Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään 25. – 28.5.2021 Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Mukana ovat lähes kaikki moottoripyörämerkit uutuuksineen. Nyt vihdoin päästään tutustumaan uutuusmalleihin ja koeajamaan niitä.

Koeajamaan pääsee samalla kertaa useiden moottoripyörämaahantuojien uutuuksia. Mukana ovat BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, KTM, Triumph ja Yamaha. Osallistujalista päivittyy vielä. Koeajossa mukana olevat moottoripyörät julkaistaan 10.5. ja ne vaihtelevat hiukan paikkakunnittain.

Tänä vuonna koeajoihin pitää rekisteröityä ennakkoon ja koeajajalla pitää olla omat ajovarusteet, vähintään kypärä. Rekisteröityminen aukeaa 10.5. Rekisteröinnissä saadulla ajajanumerolla varataan moottoripyörät paikan päällä. Moottoripyöriä ei voi varata koeajoon ennakkoon.

Turvallisuus huomioidaan tarkasti

Moottoripyörien koeajot järjestetään neljän paikkakunnan messukeskusten pysäköintialueilla, joissa huomioidaan turvavälit, jaossa on kasvomaskeja ja käytössä käsidesit. Kulkusuunnat määritellään alueella ja kaikki käyttävät omia kypäriä.  Koeajamaan pääsee lähialueen ajoväylille.

”Seuraamme tarkasti määräyksiä ja rajoituksia, jotka koskevat tapahtumien järjestämistä,” kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt on ensimmäinen tilaisuus nähdä uudet mallit ja koeajaa niitä, sillä perinteisiä helmikuun MP-moottoripyörämessuja ei voitu järjestää. Koeajopäivät järjestettiin edellisen kerran 2019 ja silloin kolmella paikkakunnalla järjestetyissä koeajoissa oli yli 1200 koeajajaa. Saamamme palaute oli erittäin positiivista. Tällaista tapahtumaa tarvitaan.”

”Moottoripyörien kauppa käy kuumana. Haluamme ottaa nyt askeleen kohti normaalia ja esitellä uutuusmallit motoristeille Moottoripyörien suurissa koeajopäivissä. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden koeajaa erimerkkisiä moottoripyöriä ja paikalla on asiantuntijoita kertomassa tarkempaa tietoa moottoripyöristä. Vertailu on helppoa eri merkkien ja mallien välillä. Jokainen löytää varmasti mieluisensa moottoripyörän,” uskoo Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston uusi puheenjohtaja Jarkko Tuomisto. ”Tiedän, että tätä tapahtumaa odotetaan kovasti. Tänä vuonna tapahtuman merkitys korostuu entisestään, sillä uutuusmalleja esitellään nyt ensimmäistä kertaa näin laajasti. Erikoinen vuosi viivästytti moottoripyörien saantia Suomeen, mutta nyt ne ovat täällä. Moottoripyörien kysyntä on suurta, joten kannattaa toimia nopeasti, jos tahtoo uuden moottoripyörän kesäksi.”

Messukeskus järjestää Moottoripyörien suuret koeajopäivät Helsingissä 25.5., Jyväskylässä 26.5., Tampereella 27.5. ja Turussa 28.5. Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh. 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com   

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme