MessukeskusMessukeskus

MP 20 -messujen bändikisan semifinalistit valittu

Jaa

MP 20 Moottoripyörämessujen bändikisan MP-rockin semifinaalissa perjantaina 31.1.2020 esiintyy kahdeksan motoristien bändiä. Semifinalistit on julkaistu ja yleisöäänestys alkaa 20.1. MP-messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

A1KA
A1KA

Motoristien bändikisa  järjestään nyt ensimmäistä kertaa moottoripyöräkerhoille ja -yhteisöille. MP-rockissa mp-kerhot ja -yhteisöt pääsevät näyttämään, millaista rock-asennetta ja millaisia musiikillisia taitoja motoristeilta löytyy. Kisassa etsitään bändiä, joka soittaa motoristihenkisesti hyvää musiikkia, joka voi nimestä huolimatta olla myös muutakin kuin rokkia. Bändikisan voittanut kerho tai yhteisö saa palkinnoksi 10 000 euroa. Voittajabändi pääsee esiintymään Radio Rock -risteilylle keväällä 2020. Messukeskus järjestää MP-rockin yhteistyössä Radio Rockin kanssa.

Kahdeksan semifinalistia valittu
Seuraavat bändit osallistuvat MP-rock-kisaan:

A1KA, Moraine MC, Tampere
A1KA on vuonna 2017 perustettu pirkanmaalainen bändi, jonka juuret ovat tiukasti nykyajassa. Bändi pyrkii luomaan modernia, melodista metallia, jonka vaikutteet tulevat suomalaisen musiikin eri laidoilta. Tavoitteena on kuuntelukokemus, joka tarjoaa kaikkea kovan ja korkean, sekä rauhallisen ja hillityn väliltä.

Dr. Potion, Arse MC, Turku
Turun takapuolelta tuleva Dr. Potion esittää omaa tuotantoa ja edustaa Arse MC:tä.

Evil Drive, Evil Drive, Hamina
Evil Drive on vuonna 2013 Kotkassa perustettu melodista death metallia soittava yhtye. Bändin ensimmäinen täyspitkä julkaistiin 2016. Toinen levy, Ragemaker, julkaistiin maailmanlaajuisesti 2018. Kolmas julkaistaan 2020.  Evil Drive on julkaissut 7 musiikkivideota ja keikkaillut runsaasti Suomessa ja ulkomailla.

Grainville Train, Brittitalli, Jyväskylä Grainville
Train on jyväskyläläinen kokoonpano, joka soittaa aitoa Amerikan countryrokkia sekä CCR:n parhaimmistoa ja rock klassikoita.

Hazy Tribe, Bluerock Choppers MC, Raahe
6 kappaletta toisistaan eriävää ihmistä, joiden hulluusaste ei ole mitenkään toisistaan riippuvainen. Ainoa yhdistävä tekijä on rakkaus rokkenrolliin ja vapaaseen elämään eli moottoripyöräilyyn.

Hootenanny Freaks, Rude 38, Helsinki
Hootenanny Freaksin musa  on pakokaasun katkuista rehellistä Rock’n’ Rollia, jossa tuoksuu rasva ja hiki. Pääkaupunkiseudulla päämajaansa pitävä  bändi on tehnyt vuosien varrella useita keikkoja motoristibileissä ja  2019 mm. HD Super Rallyssa ja LinnaCruisingissa. Albumi FREAKSHOW julkaistiin keväällä 2019.

Hurricane Ride, Alcoholic MC Ilamo, pääkaupunkiseutu
Hurricane Ride on uskoo vauhtiin ja rähinään. Musiikkityylinä on ollut alusta asti pelkkä Rock isolla R kirjaimella. Soitamme kovaa ja suoraviivaisesti. Bändin jäsenissä on aktiivisia moottoripyöräilijöitä yli 20 vuoden ajokokemuksella ja moottoripyöräilyn estetiikka on mukana elämässä ja esiintymisessä. Ensimmäiset julkiset keikkamme vedimme Lahden Moottoripyörämuseolla, joka on bändin henkinen koti.

Manse Gospel Riders Band, Gospel Riders Moottoripyöräkerho Ry, Tampere
Manse Gospel Riders Band (aiemmat kokoonpanot: Gospel Riders Band, JP Gospel Band). Jäsenet  kuuluvat Gospel Riders Tampereen alueosastoon ja heillä on ollut moottoripyörä vuosien ajan. He osallistuvat Tampereen osaston ja kerhon valtakunnalliseen toimintaan. Musiikkityylejä ovat balladi, kantri, rock ja blues.

Semifinaali perjantaina, finaali lauantaina

Semifinaaliin päässeet bändit esiintyvät MP-messuilla perjantaina 31.1. klo 17–19.Lauantain finaaliin pääsevät neljä bändiä julkistetaan klo 19.30. Valintaan vaikuttavat tuomariston arvio perjantain esityksistä sekä Radio Rockin verkkosivujensivujen www.radiorock.fi kautta ennakkoon annetut yleisöäänet  ja MP-messuilla annetut yleisöäänet. Äänestys on käynnissä Radio Rockin nettisivuilla  20. – 31.1.2020 ja silloin voi kuunnella myös bändien biisejä ennakkoon.   Tuomaristolla ja yleisöllä on yhtä paljon ääniä. MP-rockin finaali on lauantaina 1.2. klo 14-15. Voittaja selviää klo 15.45.

MP-rock-raatiin kuuluvat toimittaja Jone Nikula Radio Rockista, muusikko Olli Herman, Petrol Circus Custom Bike Show’n kokoaja Japi Åström ja MP-messujen ohjelmatuottaja Mari Katajamäki.

MP 20 Moottoripyörämessut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.   

www.mpmessut.fi

www.mprock.fi

#mpmessut #mprock

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/ Bändien kuvia voi pyytää: teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

A1KA
A1KA
Lataa
Dr. Potion
Dr. Potion
Lataa
Evil Drive
Evil Drive
Lataa
Grainville Train
Grainville Train
Lataa
Hazy Tribe
Hazy Tribe
Lataa
Hootenanny Freaks
Hootenanny Freaks
Lataa
Hurricane Ride
Hurricane Ride
Lataa
Manse Gospel Riders Band
Manse Gospel Riders Band
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme