MessukeskusMessukeskus

MP 20 -messujen media-aika 31.1. klo 8.30-10.00

Jaa

Tervetuloa MP 20 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Mukana ovat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja paljon varusteita. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. MP-messujen rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on 100 pyörää.

MP 20 -messujen media-aika perjantaina 31.1. klo 8.30-10.00

klo 8.00 alkaen aamukahvia on tarjolla lehdistökeskuksessa, jossa puheenvuorot myös pidetään (Messuaukion pääsisäänkäynnin 2. krs)

klo 8.30
Mitä uutta MP-messuilla: nuorten kerhotoimintaa tukeva hyväntekeväisyyspyörä, KymiRing-alue, MP-rock bändikisa,  Niko Kantola, Messukeskus
Miten alalla menee? Mikko Summa, Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj, Harley -Davidson

PAIKALLA haastateltavina moottoripyörämerkkien maahantuojat ja moottoripyöräkaupan edustajat.

Petrol Circus Custom Bike Show:  Japi Åström, Petrol Circus promoottori & hyväntekeväisyysmoottoripyörän rakentaja Janne Juntunen.


klo 8.45-10.00 MP-messujen kuumimmat uutuuspyörät (omatoiminen tutustuminen messualueella).

Aprilia RSV4 1100 Factory
BMW XR
Ducati Streetfighter V4S
HD LiveWire™ ja Low Rider® S  
Honda CRF1100 AFRICA TWIN
Husqvarna 701 Supermoto
Kawasaki Z H2 
KTM 390 ADVENTURE
Ligier JS50L Sport Ultimate  
NIU NGT
Suzuki V-Strom 1050 ja  1050XT
Triumph Rocket 3 
Vespa Elettrica 
Yamaha MT-125

Koeajoa

Toimittajat voivat varata koeajoaikoja jo perjantaina 31.1. klo 9.30 ennen messujen avautumista. Koeajamaan moottoripyöriä pääsee  Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla, joka on 500 metriä pitkä. Koeajettavana MP-messuilla on lähes 50 moottoripyörää. Lista koeajettavista tulee tällä viikolla : http://mp.messukeskus.com/messuilla/koeajo/

Tänä vuonna messuilla:
KymiRing-alue esittelee kilpamoottoripyöräilyä laajasti.
Koeajoaikoja on tänä vuonna entistä enemmän – kortittomien ajoa perjantaina ja viikonloppuna moottoripyörillä koeajoa kortillisille.
Maksuttomia teoriatunteja tarjolla.
Kamapörssi varusteiden kierrätykseen.
Tie vie -alueella matkatarinoita.

MP-rock bändikisan semifinaali perjantaina 31.1. klo 17  ja finaali lauantaina 1.2.  klo 14. Voittaja julkaistaan klo 15.45.

Miss MP20 Show ja voittajan julkistus lauantaina 1.2. klo 15.15.

Petrol Circus Custom Bike Show’n palkintojen jako lauantaina 1.2. klo 16.

MP Stars Show & arvonta su 2.2.  klo 13 – 10 MP Stars kuskia kaudelle 2020 selviää.

Hyväntekeväisyysmoottoripyörän arvonta su 2.2.  klo 15: tuotto arvoista menee nuorten moottoripajatoiminnalle. Uniikin pyörän on rakentanut Indianin runkoon Janne Juntunen.  


MP-messut järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.
Tapahtumassa vieraili viime vuonna 56 932 kävijää.
---------------------------------------------------------------------

Ilmoittaudu messuille  www.mpmessut.fi -> uutishuone. Lehdistökeskuksesta saat tapahtuman PRESS-kortin.

MP-messut järjestetään pe-su 31.–2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna pe klo 10-20, la klo 9-18 ja su klo 10-17.

OHJEITA MEDIAN EDUSTAJILLE:

Messukeskuksen lehdistökeskus (Messuaukion pääsisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina.
Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Messuparkin ja Messuaukion sisäänkäynnit ovat avoinna perjantaina 31.1. klo 8.

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com

Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Nähdään messuilla!
Terveisin Teija

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.mpmessut.fi #mpmessut

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää luomalla kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 50 exhibitions and 1,000 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Metsäkonealan suurtapahtuman Proforestin kasvu jatkuu, nyt uudella järjestämispaikkakunnalla Kalajoella19.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Metsäkonealan suurtapahtuma Proforest järjestetään jatkossa Kalajoella. Uusi järjestämispaikkakunta tarjoaa tapahtumaan osallistuville yrityksille ja tuhansille messuvieraille erinomaiset majoitus- ja oheispalvelut. Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.

GoExpo Horsen ohjelmassa painottuvat hevosten hyvinvointi ja ratsastajan taidot18.2.2020 10:59:42 EETTiedote

GoExpo Horse on hevosharrastajan ykköstapahtuma, josta voi ammentaa oppia niin hevosen hoitoon, käyttäytymisen tulkintaan kuin tasapainoiseen ratsastukseenkin. Tapahtumassa pääsee ihailemaan myös kovatasoista esteratsastuskisaa ja huipputason kouluratsastusta. GoExpo Horse järjestetään 28.2. – 1.3. Messukeskuksessa Helsingissä osana urheilun ja ulkoilun GoExpo-tapahtumakokonaisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme