MessukeskusMessukeskus

MP 20 -messut järjestää motoristien bändikisan

Jaa

MP 20 Moottoripyörämessut järjestää ensimmäistä kertaa motoristien bändikisan, MP-rockin moottoripyöräkerhoille ja -yhteisöille. Bändikisan voittanut kerho tai yhteisö saa palkinnoksi 10 000 euroa. Voittajabändi pääsee esiintymään Radio Rock -risteilylle keväällä 2020. Messukeskus järjestää MP-rockin yhteistyössä Radio Rockin kanssa.

Kisassa etsitään bändiä, joka soittaa motoristihenkisesti hyvää musiikkia, joka voi nimestä huolimatta olla myös muutakin kuin rokkia. MP-rock semifinaaliin perjantaina 31.1.2020 MP-messuille valitaan 6-10 bändiä ja näistä karsiutuu tuomariston ja yleisön äänillä lauantaina 1.2.2020 MP-messuilla järjestettävään finaaliin  kolme tai neljä bändiä. Semifinaaliin valikoidaan bändit etukäteen lähetettyjen YouTube-videoiden ja hakemuksen perusteella. Kisaan voi ilmoittautua 24.11.2019 asti. Viisi ensin ilmoittautunutta bändiä saa ilmaiset liput kerholleen tai yhteisölleen (max 50) MP-messuille.

”MP-messut on motoristien vuosittainen kohtaamispaikka, jonne tullaan katsomaan uusia moottoripyöriä ja varusteita. Pohjois-Euroopan suurimmilla moottoripyörämessuilla vieraili 57 000 motoristia. Messuilla on vahva sosiaalinen merkitys. Siellä nähdään tuttuja ja tavataan muita motoristeja. Perinteisesti messuilla raikaa rokki ja siellä viihdytään pitkään”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Tänä vuonna MP-messuilla oli MP-häät ja ensi vuonna panostetaan bändikisaan. Tavoitteena on aktivoida moottoripyöräkerhoja ja -yhteisöjä yhteiseen tekemiseen ja tuoda esille bändikulttuuria.”

MP-rock-raatiin kuuluvat toimittaja Jone Nikula Radio Rockista, muusikko Olli Herman, Petrol Circus Custom Bike Show’n kokoaja Japi Åström ja MP-messujen ohjelmatuottaja Mari Katajamäki. Raati valitsee semifinaaliin pääsevät bändit. Messuilla esiintyvistä bändeistä valitaan semifinaalissa perjantaina 31.1.2020 finaaliin lauantaina 1.2. pääsevät bändit. Semifinalistit julkaistaan tammikuun alussa ja yleisö voi äänestää suosikkiaan Radio Rockin sivuilla. Tuomaristolla ja yleisöllä on yhtä paljon ääniä.

Bändikisaan voi ilmoittautua www.mprock.fi sivustolta löytyvällä lomakkeella, johon liitetään YouTube-linkki. Hakuvaiheessa esitetty biisi ei tarvitse olla MP-messuilla esitettävä. Kappale voi olla omaa tuotantoa tai cover. Sivuilta löytyvät tarkemmat kisan säännöt.

MP 20 Moottoripyörämessut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.   

Lisätietoja: Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.mpmessut.fi

www.mprock.fi

#mpmessut #mprock

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme