MessukeskusMessukeskus

MP 20 -messut järjestää motoristien bändikisan

Jaa

MP 20 Moottoripyörämessut järjestää ensimmäistä kertaa motoristien bändikisan, MP-rockin moottoripyöräkerhoille ja -yhteisöille. Bändikisan voittanut kerho tai yhteisö saa palkinnoksi 10 000 euroa. Voittajabändi pääsee esiintymään Radio Rock -risteilylle keväällä 2020. Messukeskus järjestää MP-rockin yhteistyössä Radio Rockin kanssa.

Kisassa etsitään bändiä, joka soittaa motoristihenkisesti hyvää musiikkia, joka voi nimestä huolimatta olla myös muutakin kuin rokkia. MP-rock semifinaaliin perjantaina 31.1.2020 MP-messuille valitaan 6-10 bändiä ja näistä karsiutuu tuomariston ja yleisön äänillä lauantaina 1.2.2020 MP-messuilla järjestettävään finaaliin  kolme tai neljä bändiä. Semifinaaliin valikoidaan bändit etukäteen lähetettyjen YouTube-videoiden ja hakemuksen perusteella. Kisaan voi ilmoittautua 24.11.2019 asti. Viisi ensin ilmoittautunutta bändiä saa ilmaiset liput kerholleen tai yhteisölleen (max 50) MP-messuille.

”MP-messut on motoristien vuosittainen kohtaamispaikka, jonne tullaan katsomaan uusia moottoripyöriä ja varusteita. Pohjois-Euroopan suurimmilla moottoripyörämessuilla vieraili 57 000 motoristia. Messuilla on vahva sosiaalinen merkitys. Siellä nähdään tuttuja ja tavataan muita motoristeja. Perinteisesti messuilla raikaa rokki ja siellä viihdytään pitkään”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Tänä vuonna MP-messuilla oli MP-häät ja ensi vuonna panostetaan bändikisaan. Tavoitteena on aktivoida moottoripyöräkerhoja ja -yhteisöjä yhteiseen tekemiseen ja tuoda esille bändikulttuuria.”

MP-rock-raatiin kuuluvat toimittaja Jone Nikula Radio Rockista, muusikko Olli Herman, Petrol Circus Custom Bike Show’n kokoaja Japi Åström ja MP-messujen ohjelmatuottaja Mari Katajamäki. Raati valitsee semifinaaliin pääsevät bändit. Messuilla esiintyvistä bändeistä valitaan semifinaalissa perjantaina 31.1.2020 finaaliin lauantaina 1.2. pääsevät bändit. Semifinalistit julkaistaan tammikuun alussa ja yleisö voi äänestää suosikkiaan Radio Rockin sivuilla. Tuomaristolla ja yleisöllä on yhtä paljon ääniä.

Bändikisaan voi ilmoittautua www.mprock.fi sivustolta löytyvällä lomakkeella, johon liitetään YouTube-linkki. Hakuvaiheessa esitetty biisi ei tarvitse olla MP-messuilla esitettävä. Kappale voi olla omaa tuotantoa tai cover. Sivuilta löytyvät tarkemmat kisan säännöt.

MP 20 Moottoripyörämessut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.   

Lisätietoja: Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.mpmessut.fi

www.mprock.fi

#mpmessut #mprock

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen partnerimaa vuonna 2020 on Viro2.7.2019 10:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on vahvistanut seuraavaksi partnerimaaksi Viron. Loppuvuoden ajan Viro-teemat ovat esillä messujen uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Tammikuussa Viro on keskeisesti näkyvillä sekä messujen lavaohjelmassa että osastoilla, jotta matkailualan ammattilaiset ja messukävijät voisivat lähemmin tutustua eteläisen naapurimaan uusiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetti- ja majoituskohteisiin. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. ”Viron valikoituminen partnerimaaksi on iloinen ja looginenkin uutinen ottaen huomioon, että ympäristötietoisuus ja vastuullinen matkailu kasvattavat suosiotaan”, Viron matkailun edistämiskeskuksen johtaja Margus Sameli sanoo. ”Vaikka kaukomatkalle lähtö onkin nykyisin helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen, ovat lähimatkailua suosivat matkailijat yksi matkailusektorin merkittävistä kuluttajaryhmistä.” ”Viro on monille Matkamessujen kävijöille tuttu maa, ja miellett

Helsingin Kirjamessujen lukupiirikirjoista neljä on esikoisteoksia27.6.2019 11:56:50 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut tarjoaa kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2019 kirjauutuuksista. Lukupiirikirjailijoita ovat Monika Fagerholm, Riitta Konttinen, Johanna Laitila, Laura Lindstedt, Jussi Nikkilä, Suvi Ratinen, Pajtim Statovci ja Aino Vähäpesola. Tänä vuonna lukupiireissä on entistä enemmän esikoisteoksia. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa20.6.2019 15:04:13 EESTTiedote

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme