MessukeskusMessukeskusMessukeskus

MP 21 verkossa esittelee Petrol Circus Custom Bike Show'n upeimmat pyörät

Jaa

Vuosittain MP-messujen yhteydessä järjestettävä Petrol Circus Custom Bike Show on ensi helmikuussa 5. – 7.2.2021 erilainen kuin aikaisemmin. Neljän sarjan sijaan on vain yksi sarja, johon kaikki osallistuvat. 20 ainutlaatuista ja upeaa rakennettua moottoripyörää tai mopoa valitaan finaaliin ja ne esitellään verkkotapahtumassa.

Petrol Circus Custom Bike Show'n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.
Petrol Circus Custom Bike Show'n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.

"Tietysti on harmillista, ettei päästä näkemään tällä kertaa suurta rakennettujen moottoripyörien näyttelyä. Yleensä näyttelyssä on ollut 100 osallistujaa. Varmasti on vaikeata valita kaikista ehdokkaista vain 20, mutta näin on toimittava. Tällaista ei ole aikaisemmin tehty ja nyt ollaan ihan uuden edessä. Mahdollisuuksia on paljon", iloitsee Petrol Circus Custom Bike Show'n promoottori Jarno "Japi" Åström. "Tällä kertaa rakentajat saavat entistä enemmän huomiota ja näkyvyyttä. Myös pyöriin voi tutustua entistä paremmin verkkotapahtuman videoiden kautta kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin. Tämä on hyvä asia moottoripyörärakentamisen esille tuomiselle."

Finaaliin päässeet pyörät kuvataan ja videoidaan torstaina 4.2. Messukeskuksessa. Rakentajista tehdään myös esittelyvideot. Raati valitsee kolme parasta pyörää ja ne palkitaan Suomen Messusäätiön rakentajapalkinnoilla. Voittaja saa 1200 euroa, toiseksi sijoittunut 800 euroa ja kolmanneksi tullut 500 euroa. Lisäksi yleisöäänestyksen voittaneen pyörän rakentaja saa 500 euroa.

Petrol Circuksen finalistit julkaistaan perjantaina 5.2. MP 21 verkossa -tapahtumassa ja voittajat julkaistaan lauantaina 6.2. klo 18 jälkeen.

Ehdokkaita Petrol Circus Custom Bike Show'hun voi lähettää vuoden loppuun asti petrol.circus@pp.inet.fi ja lisätietoa halukkaille kertoo  Jarno "Japi" Åström puh. 040 5077097.

MP 21 verkossa ensimmäistä kertaa helmikuussa

MP 21 verkossa kokoaa motoristit, moottoripyörät ja moottoripyöräilyn varusteet perjantaista sunnuntaihin 5. – 7.2.2021 verkkoon Messukeskuksen sijaan.  Tarjolla on uutuuspyörien esittelyjä ja paljon muuta ohjelmaa muun muassa Petrol Circus Custom Bike Show’n pyörät ja Miss MP:n valinta, mopojen tuunausta ja vinkkejä motoristeille. Mukana olevat moottoripyörämerkit vahvistuvat joulukuussa ja ohjelma tarkentuu vuoden vaihteessa.

Ohjelmaa lähetetään livenä Messukeskuksesta ja tallenteita voi seurata vielä tapahtuman jälkeenkin kahden viikon ajan. Moottoripyöristä ja moottoripyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista voi kysellä ja niitä voi ostaa chat-palvelun kautta yrityksiltä. Tapahtumapäivinä voi hyödyntää myös huikeita tarjouksia.

Osallistuminen verkkotapahtumaan on kävijöille veloituksetonta, joten nyt MP-messuille pääsee osallistumaan helposti kotoa tai kerhon tiloista. 

Jo ennen tapahtumapäiviä julkaistaan verkkosivuilla Miss MP -kisan finalistit. Perjantaina 5.2. osastot ovat avoinna ja ohjelmaa tarjolla klo 10-20. Lauantaina 6.2. tapahtuma on avoinna klo 10-20. Kahden viimeisen tunnin aikana julkaistaan Petrol Circus Custom Bike Show’n voittajat ja Miss MP 2021. Sunnuntaina 7.2. näytetään edellisten päivien huippuhetkiä.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com promoottori Jarno "Japi" Åström, puh. 040 5077097 petrol.circus@pp.inet.fi

www.mpmessut.fi
#mpmessut

Kuvat

Petrol Circus Custom Bike Show'n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.
Petrol Circus Custom Bike Show'n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme