MessukeskusMessukeskus

MP-Messut hakee Miss MP20 -kisaan ehdokkaita

Jaa

MP Moottoripyörämessuilla valitaan vuosittain moottoripyörähenkinen Miss MP. Kilpailu järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja finalistit julkaistaan 15.1. Miss MP20 kruunataan MP-messuilla lauantaina 1.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 31.1. - 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Miss MP19 -finalistit.
Miss MP19 -finalistit.

Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun. Finalistit esittäytyvät MP-messuilla motoristihenkisissä vaatteissa.  Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä näytteilleasettajien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

Palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen korvaamatonta esiintymiskokemusta. Miss MP -voittajat ovat loistaneet muun muassa Miss Suomi -kilpailuissa. Miss MP17 Alina Voronkova kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2018 ja Miss MP19 Riikka Uusitalo valittiin Miss Suomi 2019 -kilpailun yleisön suosikiksi sekä toiseksi perintöprinsessaksi. MP-messuilla julkaistaan myös Ilta-Sanomien lukijoiden suosikki.

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy.

”Miss MP -kilpailu on upea mahdollisuus saada hyviä kontakteja ja paljon kokemusta tapahtuma-alasta sekä promootio- ja mallintöistä. Jo perinteeksi muodostunut kisa on tehty joka vuosi tyylilleen uskollisesti ja tasokkaasti. Se on tarjonnut osallistujilleen unohtumattoman kokemuksen ja mukana on ollut vuosien varrella hienoja yhteistyökumppaneita. Finalistit ovat saaneet myös vuosi vuodelta yhä enemmän mediahuomiota”, kertoo Helena Riihitupa.

Hae mukaan Miss MP -kilpailuun 21.12.2019 mennessä

Miss MP 2020 -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Miss MP -kilpailun finalistit esitellään MP-messuilla ja luvassa on muun muassa näytöksiä, kuvauksia ja haastatteluja. Olisiko sinusta seuraavaksi Miss MP:ksi?

Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä 14.1., jolloin finalistit kuvataan Helsingissä sekä koko kilpailuajan torstaista sunnuntaihin 30.1.–2.2.2020. Kaikille finalisteille on varattuna hotellimajoitus Helsingin keskustasta torstaista lauantaihin 30.1.-1.2. ja voittajille lisäksi lauantaista sunnuntaihin 2.2.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen 
missmp2020@messukeskus.com . Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?
2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä? 

3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?  

Hakuaika päättyy 21.12.2019. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.

MP 20 -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä perjantaista sunnuntaihin 31.1.– 2.2.2020. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston. MP-messuilla esitellään uudet moottoripyörät ja parhaat vaihdokit sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita. MP-messuilla pääsee koeajamaan moottoripyöriä Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla. Petrol Circus Cutom Bike Show esittelee rakennettuja moottoripyöriä.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804,
teija.armanto@messukeskus.com
Helena Riihitupa, puh. 040 847 8650, helena@helenariihitupa.com

www.mpmessut.fi #mpmessut #missmp

Kuvia MP-messuilta ja Miss MP19 -kisoista:  http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Miss MP19 -finalistit.
Miss MP19 -finalistit.
Lataa
Miss MP19 -palkintojen jako.
Miss MP19 -palkintojen jako.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme