MessukeskusMessukeskusMessukeskus

MP Pää pyörällä -podcastin ensimmäinen osa julki

Jaa

Messukeskus ottaa askeleen kohti uutta ja aloittaa moottoripyöräaiheisen podcastin julkaisemisen. Kevään tuotantokauden teemana on moottoripyöräilyn aloittaminen. Innokas, monella tavalla moottoripyöräilyalalla vaikuttava Niko Kantola keskustelee podcasteissa motoristien ja alan edustajien kanssa. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan, miksi aloittaa moottoripyöräily.

Ensimmäisessä podcastissa Niko Kantolan kanssa Patrick Manner (vas) ja  Pasi Jaatinen (oik).
Ensimmäisessä podcastissa Niko Kantolan kanssa Patrick Manner (vas) ja Pasi Jaatinen (oik).

Messukeskus tekee yhteistyössä moottoripyöräalan kanssa kiinnostavaa sisältöä kaikille moottoripyöräilystä kiinnostuneille. MP Pää pyörällä -podcastista kuulee parhaat vinkit moottoripyörän hankintaan, varustevalintoihin ja reitteihin. Uusi podcast julkaistaan kerran viikossa ja julkaisualustana on Spotify. ”Tarjoamme ohjelmaa motoristeilta motoristeille ja moottoripyöräilystä kiinnostuineille. Tavoitteena on tehdä moottoripyöräilystä helpommin lähestyttävää ja tuoda sitä lähemmäksi kuluttajaa”, kertoo Niko Kantola. ”Ensimmäiset podcastit on nyt äänitetty ja fiilikset ovat niiden suhteen hyvät. Ollaan saatu aikaan hienoja keskusteluja, joista löytyy jo nyt uudenlaisia näkökulmia moottoripyöräilyyn.”

MP-messuistakin pitkään vastannut Niko Kantola on ollut prätkien pauloissa koko elämänsä. Hän syntyi moottoripyöräperheeseen, jossa sekä työskenneltiin yrittäjinä moottoripyörien parissa Ducatin Suomen edustajana että harrastettiin moottoripyöräilyä. Hän on ollut Teknisen Kaupan Liiton moottoripyöräjaoston jäsen ja puheenjohtaja,  MP-kauppiaat ry:n puheenjohtaja ja aktiivinen toimija monessa moottoripyöräilyyn liittyvässä. Nykyään Kantola vastaa MP-messujen ja Moottoripyörien suurten koeajopäivien järjestämisestä Messukeskuksessa. Vapaa-ajallaan hän on isän ominaisuudessa ratamoottoripyöräilyssä kisaavan poikansa Juho Kantolan tukena.  

Miksi aloittaa moottoripyöräily?

Moottoripyöräily on sosiaalinen harrastus, vahva vapauden symboli, elämäntapa ja mielentila. Ensimmäisessä jaksossa keskustelevat pitkän linjan motoristit vahva Honda-mies Patrick Manner Brandtilta sekä Vantaan moottorikerhossa ja Suomen Moottoriliitossa vaikuttava Pasi Jaatinen. He kertovat intohimostaan ja siitä, miksi moottoripyöräilystä on tullut molemmille niin merkittävä asia.Kaksipyöräisyys on osa tulevaisuuden liikkumista ja sähkö tulee varmasti tulevaisuudessa vahvemmin myös moottoripyöriin. Moottoripyöräily mahdollistaa irtautumisen täydellisesti keskittymisen kautta ja tämä on erityisen hieno asia. Moottoripyöräilyn kautta voi sopeutua yhteiskuntaan ja se on perheen yhteinen hieno harrastus. Onko motoristi jo vanhentunut nimitys ja käsitys motoristeista rajoittunut? Mikä on äänen merkitys? Millaista on ajaa moottoripyörällä ja millaisia tuntemuksia se herättää? Moottoripyöräilyn filosofia sytyttää kipinöitä ja innostaa moottoripyöräilyn pariin. Jakson tarjoaa Honda moottoripyörät.

Seuraavat podcastit käsittelevät aloittamisen perusasioita, ajovarusteiden valintaa, varusteita osana motoristin identiteettiä ja moottoripyörän valintaa. Haastateltavana jokaisessa podcastissa kaksi motoristia, jotka edustavat myös moottoripyöräalaa.

------------------------------

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

MP Pää pyörällä -podcast: https://open.spotify.com/episode/1qdLShp5ngNcvvX0roFkhM?si=0jNDYxtoRCeFwLwP2o8KzQ

Lisätietoja:
tiedottaja Teija Armanto,
puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvat

Ensimmäisessä podcastissa Niko Kantolan kanssa Patrick Manner (vas) ja  Pasi Jaatinen (oik).
Ensimmäisessä podcastissa Niko Kantolan kanssa Patrick Manner (vas) ja Pasi Jaatinen (oik).
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sertifiointiyritys SAFE Asset Group tutki: Messut jopa kauppakeskuksia koronaturvallisempia10.6.2021 11:09:04 EEST | Tiedote

Suomalaisten messu- ja tapahtumajärjestäjien nykyiset turvatoimet puoltavat tapahtumien avaamista ja ovat mitoitukseltaan täysin riittävät koronariskien torjumiseen, arvioi kansainvälinen sertifiointiyritys SAFE Asset Group tuoreessa vertailututkimuksessa. Tutkimuksen mukaan suomalaiset messujärjestäjät täyttävät kaikki liiketoiminnan avaamisessa vaadittavat kansainväliset standardit ja paikallisen lainsäädännön vaatimukset.

Shortlisted 2021 Protoshop designs demonstrate insightful new solutions9.6.2021 09:30:00 EEST | Press release

Selections have been made for the prototypes to be showcased at the Protoshop exhibition, produced by Finland’s leading interior decoration and design event, Habitare, and Imu Design. This year, the showcase will feature both shortlisted works from 2020 and the new 2021 selection, which together constitute the 13th Protoshop exhibition. The exhibition serves as a platform for young designers to meet manufacturers and users of their products. Habitare will be held at Messukeskus in Helsinki from 15 to 19 September 2021.

Vuoden 2021 Protoshop-töissä näkyy oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja9.6.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Suomen johtavan sisustus, muotoilu- ja designtapahtuma Habitaren ja Imu Designin Protoshop-näyttelyn prototyypit on valittu. Tänä vuonna ovat esillä sekä vuoden 2020 valitut työt että uusi vuoden 2021 kokoelma, joka on vuorossaan jo 13. Protoshop-kokonaisuus. Näyttely toimii nuorille suunnittelijoille alustana kohdata tuotteiden valmistajia ja käyttäjiä. Habitare järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-19.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme